alle accommodaties

Echt even lekker weg | Type S

Studio

Aantal personen: 2/Aantal slaapkamers: 1

Geniet van de rust 

In deze studio kun je puur genieten van de luxe en ruimte om je heen. Niet alleen in de studio, maar ook rondom de studio heb je alle ruimte om heerlijk buiten te vertoeven. Op het bijbehorende terras ervaar je de rust die de prachtige Veluwse natuur uitstraalt. De studio, is geheel in thema, sfeervol ingericht.

Je betreedt jouw Studio via de gezamenlijke ruimte waar zich de keuken en eetkamer bevinden. Hier kun je altijd gebruikt gebruik van maken. Er is geen mogelijkheid om in jouw eigen studio te koken. De Studio beschikt over een aparte badkamer met toilet, inloopdouche en dubbele wastafels, een tweepersoonsbed en een kleine zithoek. Samen met de andere studio's deel je de keuken en de eetkamer. 

Ervaar de luxe van het hotel 

Bij een overnachting in de studio kun je extra genieten door de vele extra's die je krijgt. Het bed is opgedekt voor twee personen. S'ochtends word je heerlijk wakker omdat je slippers en badjas aan kan trekken, hou je lekker warme voeten door de badmat in de badkamer. Daarnaast krijg je nog twee gastendoekjes om het helemaal af te maken. 

Echt even lekker weg | Type S
Studio
Aantal personen: 2 Aantal slaapkamers: 1

In alle studio's is het helaas niet toegestaan te roken en huisdieren mee te nemen. 

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.