alle verkoopwoningen

Klassieke recreatiewoning voor een vriendelijke prijs

La Grande Nature

Woning: € 49.500,-inclusief BTW/ Kavel: € 35.000,- k.k.of€ 3.600,- huur per jaar/ Aantal personen: 4

La Grande Nature heeft alle kenmerken van een klassieker. De recreatiewoning is compact en tegelijk ruim. Gebouwd van onderhoudsvriendelijke materialen. Onder de vriendelijke uitstraling van La Grande Nature schuilt een solide basis van duurzame materialen en optimale isolatie. De woning is efficiënt ingedeeld en heeft standaard al erg veel voorzieningen. De La Grande Nature bestaat onder andere uit een luxe keuken, een fraaie badkamer met inloopdouche, centrale verwarming en 2 warme slaapkamers.

Opmerkingen

Met de La Grande Nature heeft u een unieke vakantiewoning. De warme kleuren en rustieke vloer, openslaande terrasdeuren en een puntdak voegen een tijdloze sfeer aan deze prachtige woning toe. Deze romantiek in een duurzaam pakket bepaalt het karakter van uw eigen La Grande Nature.

Extra's

Uw unieke recreatiewoning beschikt over een eigen parkeerplaats en wordt met een compleet aangelegde tuin afgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze aankoopadviseurs staan altijd voor u klaar.

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?