alle verkoopwoningen

Moderne en eigentijdse recreatiewoning

Trendline

Woning: € 54.500,-inclusief BTW/ Kavel: € 40.000,- k.k.of€ 3.600,- huur per jaar/ Aantal personen: 4

Een strakke bouw, een moderne uitstraling, een eigentijdse statement in de natuur. Dat is de unieke recreatiewoning Trendline. Het grijze exterieur geeft de woning een chique uitstraling. De woning biedt plaats aan 4 personen en is uitstekend geoutilleerd. De speelse indeling van de woning maakt de Trendline tot een recreatiewoning waar u uw voordeel mee kunt doen.

Opmerkingen

Ook in het interieur is het moderne en warme karakter van de Trendline goed zichtbaar. De woning is voorzien van een stijlvolle woonkamer en een moderne keuken. De kachel in de woonkamer creëert de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. De nette badkamer en twee knusse slaapkamers maken het geheel compleet. Verder beschikt de Trendline over een ruim zonneterras voor de optimale vakantiebeleving.

Extra's

De Trendline wordt volledig gestoffeerd met compleet aangelegde tuin opgeleverd. Uiteraard beschikt de Trendline over een eigen parkeerplaats. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan contact op met onze aankoopadviseur.

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?