alle verkoopwoningen

Een stevige basis voor rendement

Unique

Woning: € 79.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 50.000,- k.k.of€ 4.500,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

De Unique is een veelgevraagd chalettype vanwege zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De woning is van alle gemakken voorzien met eigen tuin, zonneterras en parkeerplaats. De mooie balans tussen traditionele vormen, onderhoudsvriendelijke materialen en een speelse, naar uw eigen hand te zetten, indeling maken de Unique tot een recreatiewoning waar u uw voordeel mee kunt doen.

Opmerkingen

De woning heeft een robuuste no-nonsense uitstraling, vanwege zijn traditionele bouw en rechte vormen. Het unieke zit hem in de vele extra’s die de waarde van de recreatiewoning kracht bij zetten. De Unique heeft duurzame gevelbekleding, kunststof kozijnen en voldoet aan alle isolatienormen. De Unique is in meerdere indelingsvarianten verkrijgbaar en kan met een erker worden uitgevoerd. Met al zijn flexibiliteit is een stabielere belegging nauwelijks denkbaar.

Extra’s

De woning wordt met compleet aangelegde tuin opgeleverd en u beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er vele extra opties mogelijk, informeer ernaar bij onze aankoopadviseur.

Bekijk plattegrond
Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?