Droompark De Zanding is de perfecte uitvalsbasis om te komen wandelen op De Hoge Veluwe. Voor een wandelvakantie in Nederland is de Veluwe een prachtig natuurgebied waar veel te zien valt. Het Nationaal Park ligt centraal in Nederland en is prima bereikbaar. Kom je ook wandelen op de Veluwe?

De mogelijkheden tijdens een wandelvakantie in Nederland

Wil je tijdens een wandelvakantie in Nederland ook andere (sportieve) activiteiten ondernemen? Dat kan: naast wandelen is er op de Veluwe genoeg te beleven voor zowel volwassenen als kinderen! Bekijk ook eens de faciliteiten die ons Droompark je biedt, zoals sfeervolle horecagelegenheden, een groot zwem- en speelmeer en uitdagende speeltoestellen voor kinderen. Gedurende je wandelvakantie in het midden van Nederland kun je bij ons op verschillende manieren verblijven:

Reserveer direct, zodat je verzekerd bent van een accommodatie of kampeerplek tijdens je wandelvakantie in het hart van Nederland.

Activiteiten tijdens je wandelvakantie op de Veluwe

Naast wandelen kun je nog veel meer leuks doen op de Veluwe. Je kan bijvoorbeeld naar Burgers' Zoo, het dierenpark in Arnhem. Of je gaat naar hun buren van het Openlucht Museum, om alles over oud Holland te leren. Kortom, de Hoge Veluwe zijn meer dan alleen wandelen.

Groepsaccommodatie boeken

Wandelen is erg leuk met z'n tweetjes, maar nóg leuker met een groep! Bij Droompark De Zanding bieden wij verschillende groepsaccommodaties aan:

Geniet van comfortabele bedden, luxe, comfort en vooral veel ruimte. Wij adviseren u graag en kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw groep. 

Vragen over een wandelvakantie op de Veluwe?

Heb je vragen over een wandelvakantie op de Veluwe, benader ons dan gerust. Of het nu gaat over onze accommodaties en kampeerplekken, de faciliteiten of de mogelijkheden om te wandelen op de Veluwe, we helpen je graag verder!

Neem telefonisch contact op via 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in, zodat je alle benodigde informatie kunt verkrijgen voor je wandelvakantie op de Veluwe. Aan de receptie zijn ook diverse wandelroutes verkrijgbaar, zodat je je wandelvakantie in Nederland niet helemaal zelf hoeft te plannen. We ontvangen je graag voor je verblijf op Droompark De Zanding!