Droompark De Zanding is de perfecte uitvalsbasis om te komen wandelen opDe HogeVeluwe. Voor een wandelvakantie in Nederland is de Veluwe een prachtig natuurgebied waar veel te zien valt. Het Nationaal Park ligt centraal in Nederland en is prima bereikbaar. Komt u ook wandelen op de Veluwe?

De mogelijkheden tijdens een wandelvakantie in Nederland

Wilt u tijdens een wandelvakantie in Nederland ook andere (sportieve) activiteiten ondernemen? Dat kan: naast wandelen is er op de Veluwe genoeg te beleven voor zowel volwassenen als kinderen! Bekijk ook eens de faciliteiten die ons Droompark u biedt, zoals sfeervolle horecagelegenheden, een groot zwem- en speelmeer en uitdagende speeltoestellen voor kinderen. Gedurende uw wandelvakantie in het midden van Nederland kunt u bij ons op verschillende manieren verblijven:

Reserveer direct, zodat u verzekerd bent van een accommodatie of kampeerplek tijdens uw wandelvakantie in het hart van Nederland.

Vragen over een wandelvakantie op de Veluwe?

Heeft u vragen over een wandelvakantie op de Veluwe, benadert u ons dan gerust. Of het nu gaat over onze accommodaties en kampeerplekken, de faciliteiten of de mogelijkheden om te wandelen op de Veluwe, we helpen u graag verder!

Neem telefonisch contact op via 0318 – 596111 of vul ons contactformulier in, zodat u alle benodigde informatie kunt verkrijgen voor uw wandelvakantie op de Veluwe. Aan de receptie zijn ook diverse wandelroutes verkrijgbaar, zodat u uw wandelvakantie in Nederland niet helemaal zelf hoeft te plannen. We ontvangen u graag voor uw verblijf op Droompark De Zanding!