droomparken.nl

Een unieke shortbreak vol sportbeleving

Droomzomer op Droompark De Zanding 

Samen kijken, doen, genieten

Toe aan vakantie, maar niets missen van de grootste sportevents in 2021? Dan wordt dit jouw Droomzomer! Doe mee aan uitdagende clinics. Dompel je onder in de wereld van jouw sporthelden en laat je inspireren door hun verhalen. Geniet van een ontspannen en verantwoorde shortbreak in eigen land!

Boek jouw droomzomervakantie

Groepsboeking vanaf 20 personen

Ontdek alle activiteiten tijdens Droomzomer

Voordelig (voor)zomeren
Boek in juni met tot 40% korting
  • Neem alvast een heerlijk voorproefje op de zomer met een weekend, midweek of zelfs een hele week weg in juni. Nu tot 40% korting!

SAMEN KIJKEN, DOEN, GENIETEN

Ben je toe aan vakantie, maar wil je tegelijkertijd niets missen van de grootste sport events in 2021? Dan wordt dit jouw Droomzomer! Kijk én beleef samen met familie of vrienden de Nederlandse sportsuccessen vanuit een schitterende vakantieomgeving. Doe mee aan uitdagende clinics en activiteiten. Dompel je onder in de wereld van jouw sporthelden en laat je inspireren door hun verhalen. Maar bovenal... geniet van een ontspannen en verantwoorde shortbreak in eigen land! Van jong tot oud. Voor ieder wat wils.

Boek jouw droomzomervakantie

Sports Events 2021

Kalenderdroomzomer

parkdirecteureb

Droomzomer parkdirectie

Van Michael Boogerd, Leontien van Moorsel, Ron Vlaar, Manon Flier, Erben Wennemars tot Peter Heerschop; tal van bekende sporthelden en professionals geven deze zomer het stokje aan elkaar door. In estafettevorm drukken zij als Droomzomer hosts hun stempel op het programma. Benieuwd wanneer jouw sportheld als parkdirecteur aanwezig is op de Droomzomer? Bekijk het hiernaast én boek! 

Boek jouw droomzomervakantie

 

Wat je van de Droomzomer kunt verwachten

  • Verblijven in een premium bungalow of cottage te midden van het schitterende natuurgebied de Zanding op de Veluwe.
  • Alle grote sport events deze zomer (tennis, voetbal, wielrennen, autosport) via grote schermen op gezellige en verantwoorde terrassen. Met natuurlijk ook alle beelden rechtstreeks uit Tokio!
  • Scherpe live beschouwingen met en door bekende analisten.
  • Zomeravonden met live entertainment, kampvuurverhalen en akoestische muziek.
  • Talloze jeugdactiviteiten. Van spannende toernooien, marshmallow-avonden, speurtochten en bingo’s tot leuke festiviteiten met het animatieteam.
  • Boeiende clinics uit de wereld van sport en spel. Zoals crossfit, boksen, boogschieten, bootcamp, wandelingen en yogalessen.
  • Unieke lezingen en inspiratiesessies van prominenten uit de sport en deskundigen op het gebied van gezondheid en voeding.
  • Een kleurrijke markt boordevol sportkleding, zomerse artikelen, food en lokale producten.
  • Ontspannen behandelingen in de Healing Garden: massages, energetische behandelingen, ademsessies, yoga, ijsbaden en meditatie (tegen betaling).

Boek jouw droomzomervakantie

 

FACILITEITEN

Naast het Droomzomerprogramma maken de uitgebreide faciliteiten op De Zanding je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk weertype kun je een heerlijke duik nemen, want er is een overdekt zwembad en een natuurmeer met strand. 

De kinderen hebben de tijd van hun leven op De Zanding. Spelen in de speeltuinen of op het avontureneiland, een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld. Bovendien staat het animatieteam voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!