Droompark Enkhuizer Strand biedt natuur, water en knusse steden! Gelegen aan het prachtige IJsselmeer, geniet je hier volop van een natuurlijk gebied met prachtige accommodaties die het ultieme vakantiegevoel bezorgen. Ontsnap even aan de drukte en geniet aan het water!

Genieten op onze camping Enkhuizen

Op onze camping Enkhuizen is het heerlijk ontspannen aan het water. Geniet van het prachtige uitzicht, terwijl je op het terras van je drankje nipt. Met het overdekte zwembad kunnen de kinderen zich zelfs vermaken als het weer een keertje niet mee zit. Daarnaast zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten en kan jouw hele gezin tussendoor uitrusten met een frietje van onze snackbar. Een keer geen zin om te koken? Bezoek ons restaurant en laat je culinair verrassen!

Ontdek onze faciliteiten

Unieke locatie aan het water

Gelegen aan het IJsselmeer, heeft onze camping Enkhuizen een unieke locatie. Ideaal voor watersporters en mensen die een rondje willen varen. Wanneer je een boot op eigen trailer hebt, neem deze dan gerust mee! Jee kunt dan gebruik maken van de hellingbaan op het park. Ook voor de mensen zonder een boot is het ontzettend leuk om gewoon naar bootjes te kijken! In de jachthaven is er altijd wel wat te beleven en zien. Kortom: plezier voor het hele gezin.

Ontdek de omgeving

Naast de gezelligheid op het park zelf, raden we je ook zeker aan om de omgeving van onze camping Enkhuizen te ontdekken. Met het Zuiderzeemuseum, de museumstoomtram en Amsterdam in de buurt zijn er musea in overvloed. De kinderen horen de mooiste schippersverhalen op de Bataviawerf in Lelystad, klimmen naar grotere hoogtes in Klimpark Het Streekbos, en wanen zich in een sprookjeswereld in Sprookjeswonderland! 

Liever Enkhuizen zelf verkennen? De gezellige terrassen en leuke winkeltjes maken de stad al erg leuk, maar met het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk leer je Enkhuizen helemaal kennen!

Wat te doen?

Investeer in een eigen vakantiewoning

Wanneer je kiest voor het kopen van een recreatiewoning op Enkhuizer Strand, krijg je echt waar voor je geld. Bij Droomparken ben je namelijk verzekerd van veel zekerheden! Onze luxe vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en met de unieke vormgeving steel je zeker de show. Met een eigen recreatiewoning weet je precies wat de status is en wat er gebeurt met jouw investering. Een fijn gevoel, zeker als je uit de investering een veilig en tastbaar rendement kan realiseren. Bekijk al onze recreatiewoningen en kies jouw favoriet!

Investeren in een recreatiewoning