home

Voor de leukste vakantie aan het IJsselmeer!

De faciliteiten voor je op een rij

Droompark Enkhuizer strand is ideaal gelegen aan het IJsselmeer. Ideaal voor alle watersportliefhebbers.

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

12687407sosgjacvlh7subye4ks2fafnxtt1qp1hxttxica50g
Water & Fun
Enkhuizen
Strandje aan het IJsselmeer
Duik jij er als eerste in? Of geniet je liever vanaf het strand van het mooie uitzicht? Het natuurmeer is omringd door bomen, ideaal voor een heerlijk dagje rust.
Water & Fun
Enkhuizen
Overdekt zwembad
Op een kleine vijf minuten lopen van het park bevind zich het zwembad Enkhuizer Zand. Met een grote duik of een voorzichtig sprongetje. Het overdekte zwembad is er voor iedereen en geeft een hoop plezier. Weer of geen weer, plons er lekker in!
Istock000051535172medium
Eten en drinken
Droomparken Enkhuizer Strand
Broodjesservice
Zin in heerlijke versgebakken broodjes in de ochtend? Geef je bestelling een dag van te voren door en voilà, de volgende dag liggen de warme broodjes voor je klaar! (of komen we ze even brengen natuurlijk).
Met de kids
Enkhuizen Zand
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren. De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Img3198_5f3652ef8ea86
Extra plezier
Droomparken Enkhuizer Strand
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de lobby kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week. Hier kun je ook e-choppers, skelters en elektrische fietsen huren.
Skelterverhuur
Extra plezier
Droomparken Enkhuizer Strand
Skelterverhuur
Lekker rondscheuren op een skelter. Kinderen houden ervan. Het voelt stiekem toch wel een beetje stoer om zo’n karretje te besturen.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droomparken Enkhuizer Strand
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding. Die jij gratis mag gebruiken! Gezien het park in ontwikkeling is, is het WiFi signaal niet overal optimaal. De snelheid van de Wifi is op dit moment ook nog beperkt.
4387918127289810137943833916468239273558016n
Actie in de tent
E-chopper huren
Verken de omgeving eens een keer op een andere manier met een E-chopper! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier en heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper door de omgeving. Vanaf € 30 huur je al een E-chopper waarmee je twee uur door de omgeving kan rijden. Je kan de E-chopper ook voor één dag huren, wat jij wil!