Stijlvol en duurzaam comfort | Type CBE4

Cube Maximaal

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Een geweldig rijk gevoel

Ervaar de luxe in onze “Cube Maximaal”. De Cube Maximaal is een uiterst elegante woning die duurzaamheid en een hoge comfort standaard nastreeft. Dit gaat zowel letterlijk als figuurlijk op, met het verhoogde plafond van circa 3 meter! Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, de woning is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en is volledig gasloos. 

De cube is onder architectuur gebouwd. De pijlers stijlvol, exclusief, comfort en duurzaamheid vormde het uitgangspunt voor de bouw. De hoge raampartijen, ruime woonkamer en grote schuifpui die toegang verlenen naar het ruime terras, zorgen ervoor dat jij je vakantie spendeert met een geweldig rijk gevoel.

De Cube Maximaal is voorzien van:

  • Twee slaapkamers met twee boxsprings;
  • Keuken met vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat (Filter of Senseo);
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet;
  • Gemeubileerd terras.
WoningBijzonderheden
216Woning beschikt over een airconditioning
221Woning beschikt over een airconditioning

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.