Save the date!

Droomparken Familiedag, 15 december

Let op: verplaatst van 1 december naar 15 december

Op zaterdag 15 december zal onze jaarlijkse Droomparken Familiedag worden gehouden. Op een later tijdstip ontvangen jullie van ons de exacte invulling maar we zouden het leuk vinden als jullie (en je familie) deze dag alvast vrijhouden in je agenda. 

Programma

Vanaf 13.00 uur ben je met jouw familie van harte welkom op Nationaal Park de Hoge Veluwe. Op vertoon van de voucher die je van ons ontvangt kun je het Nationaal Park oprijden. Er is die dag van alles te doen op het Nationaal Park zoals een schaatsbaan voor kinderen, de kerstman is aanwezig en nog veel meer!

De leukste activiteit is misschien wel, "Zaag jouw eigen kerstboom om" op Nationaal Park Hooge Veluwe. Je mag jouw kerstboom natuurlijk mee naar huis nemen! Na het kerstboom zagen wordt iedereen vanaf 17.30 uur hartelijk ontvangen op Droompark de Zanding voor een lekkere stamppotmaaltijd. 

In de avond is iedereen, voor wie dat wil, uitgenodigd voor de voetbalwedstrijd Vitesse - VVV Venlo. Vanaf 19.30 uur vertrekken we met zijn allen naar het GelreDome in Arnhem. Dit mag op eigen gelegenheid, maar we hebben ook een transfer per bus geregeld. Handig als jouw kerstboom eigenlijk net niet in je auto past. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Na de wedstrijd word je uiteraard terug gebracht naar Droompark de Zanding. 

Inschrijven

Wil je mee op deze leuke en gezellige familiedag? Dat kan! Schrijf je via het onderstaande formulier in. Je kunt in het formulier aangeven of je mee gaat een kerstboom zagen en/of je mee gaat naar de voetbalwedstrijd. Allebei kan natuurlijk ook! Per aanmelding hebben we plaats voor maximaal zes personen. 

De leukste dag van het jaar!
Droomparken Familiedag

Inschrijven

Droomparken Familiedag

Schrijf je nu in voor de Droomparken Familiedag op zaterdag 15 december 2018
* verplicht invullen