Droomparken Winterstop Weken

Boek nu jouw vakantie met 20% korting

  • Boek vóór 31 januari 2020 jouw vakantie voor 2020
  • 20% korting op de verblijfskosten
  • Je ontvangt daarnaast bij je boeking een luxe adidas/Feyenoord-sportpakket ter waarde van €100,-
  • Geldig op alle boekingen tot en met 31 december 2020
  • Vul de actiecode fey-winter in bij de allerlaatste stap van het boekingsproces

Jouw korting kan hierdoor oplopen tot wel 350,- euro.

BOEK NU

Wij laten jouw vakantiedromen graag uitkomen en je krijgt alle vrijheid om jouw vakantie precies in te richten zoals jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een duurzame Tiny House, gezellig chalet, een moderne cube of een luxe villa voor de hele familie.

Daarnaast geniet je van de luxe (hotel)services met opgemaakte bedden, handdoekenpakket en nog veel meer. Laat je lekker verwennen, het is tenslotte jouw vakantie.


actievoorwaarden zijn van toepassing

Welkom Bij Droomparken

Trotse hoofdpartner van Feyenoord

Sinds 1 juli zijn wij officieel de nieuwe hoofdpartner van Feyenoord. Graag stellen we ons even aan je voor. Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-HollandLimburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving.

Ontdek droomparken


Volg ons op de onderstaande socialmediakanalen:

youtube witfacebook witinstagram wit

Trainingskamp Marbella

De eerste week van januari is de selectie van Feyenoord met 26 spelers naar Zuid-Spanje gegaan om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Tussen de trainingen door bezocht de selectie samen met de staf en de Business Club van Feyenoord ons Spaanse project: Hacienda el Sueño voor een meet & greet. Zij werden daar hartelijk verwelkomd door de burgermeester van Mijas, jeugdige spelers van een lokale voetbalclub en leden van het management van Droomparken. Tijdens deze middag zijn er opnames gemaakt voor Studio Feyenoord waar Steven Berghuis te gast zal zijn. 

Winactie Feyenoord TV

Wil jij kans maken op een volledig verzorgd weekend in het Feyenoord Vakantiehuis op Droompark Bad Hoophuizen? Vul dan onderstaand formulier en maak kans! Op 20 januari maken we de winnaar bekend.

Winactie gratis weekend weg in het Feyenoord vakantiehuis

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een gratis weekend weg in het Feyenoord vakantiehuis op Droompark Bad Hoophuizen. Maandag 20 januari wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar.