droomparken.nl

Welkom bij Droomparken!

Sinds 1 juli zijn wij officieel de nieuwe hoofdpartner van Feyenoord. Graag stellen we ons even aan je voor. Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-Holland, Limburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving.

ontdek droomparken

amsterdam-architecture-bicycles-2031706

De mooiste winacties voor
Feyenoord-supporters

Dichterbij kom je niet

... en profiteer als Feyenoord
supporter van voordelen
bij Droomparken

 

Last-minute aanbiedingen voor je vakantie

Wij laten je vakantiedromen graag uitkomen. Of je nu op zoek bent naar een Tiny House, een gezellig chalet of een luxe villa voor de hele familie.

 

Ja ik wil mijn vakantiedroom uit laten komen

 

Benieuwd wat er nog meer aan komt?!

We houden Feyenoord-supporters graag gedurende het seizoen op de hoogte van speciale aanbiedingen, winacties en meer. Houd hiervoor onze website goed in de gaten en volg onze social kanalen. 

youtube600px-Facebook_logo_(square)

Ontdek het nieuwe thuisshirt

Feyenoord introduceert klassiek thuistenue 2019-2020

Feyenoord en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2019-2020. Het nieuwe thuisshirt is dit jaar volledig opgebouwd uit het voor onze club zo kenmerkende half om half rood-wit. Op het thuisshirt prijkt in het zwart bovendien de nieuwe shirtsponsor Droomparken.

Het klassieke shirt met ronde kraag is geïnspireerd op shirts uit de jaren ‘60, toen Feyenoord meerdere malen in een dergelijk ontwerp aantrad. 

Rood-wit-zwart geheel
In het gehele Feyenoord-tenue komen uiteraard de kleuren rood en wit terug, aangevuld met het bekende zwart in de broek en sokken. Zo zijn behalve de voor de helft witte kraag, aan de rechterzijde drie adidas-strepen in wit terug te vinden. Hetzelfde geldt voor de andere helft van de kraag en drie strepen aan linkerzijde, maar dan in het rood.

Het broekje van het thuistenue is zwart. Hier zijn juist de witte strepen aan de linkerkant te vinden, met rode strepen aan rechterkant. De zwarte sokken completeren het tenue en zorgen voor een onmiskenbaar rood-wit-zwart geheel.

Darmstadt-Feyenoord-19

Ontdek het nieuwe uitshirt

Tijdens de laatste speeldag van het seizoen 2018/2019, woensdag 15 mei, zullen zowel Feyenoord als Vitesse spelen met Droomparken als hoofdsponsor op het shirt. Iets dat bijzonder weinig voorkomt. Voor Feyenoord, dat uit tegen Fortuna Sittard speelt, is het de eerste keer dat het speelt in het nieuwe uitshirt met hoofdsponsor Droomparken. Droomparken is in samenwerking met Feyenoord en de huidige shirtsponsor Qurrent in de gelegenheid gesteld om het nieuwe uitshirt nu al te presenteren en beschikbaar te maken voor het legioen. Voor Droomparken betekent dit de officieuze start van het hoofdpartnership van Feyenoord en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Hou de komende weken deze pagina en de sociale media goed in de gaten! 

visualfey

 

Mooie reacties op de nieuwe samenwerking

Mark Koevermans: ‘Droomparken is in haar tak van sport al een belangrijke en snel groeiende speler. Door een partnership met Feyenoord aan te gaan wil het bedrijf haar landelijke naamsbekendheid en ambities verder vorm geven. In de gesprekken kregen we al snel het gevoel dat de mensen achter Droomparken ook qua mentaliteit goed bij Feyenoord passen. Droomparken houdt van aanpakken en wil graag scoren bij haar gasten door hen een geweldige vakantiebelevenis te bieden. Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters.’

Andries Bruil, namens de directie van Droomparken, sluit zich hierbij aan. ‘Wij hebben het afgelopen jaar goede ervaringen opgedaan als hoofdsponsor van Vitesse. Onze naamsbekendheid is hierdoor flink vergroot en met name bij de fans van Vitesse. Onze ambitie is echter om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer gasten te mogen ontvangen op onze parken. De kans deed zich nu voor om dat via Feyenoord waar te maken, een geweldige topclub met een lange traditie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar legioen.’

Over Droomparken

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden - een voorwaarde voor een Droompark - op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-Holland, Limburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. Droomparken geeft ruimte om te ontdekken.

Schrijf je in voor de Droomparken-Feyenoordnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, acties en meer!

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse e-mailnieuwsbrief van Droomparken met Feyenoord-winacties en aanbiedingen.