Win gesigneerde voetbalschoenen van Jens Toornstra, sinterklaasweekend bij Droomparken en meer.

De Droomboot is in het land en pakt flink uit! Doe mee & win

De Droomboot is in het land en Sinterklaas pakt flink uit met unieke cadeaus! Wil jij kans maken op deze unieke cadeaus? Klik dan op de onderstaande button en doe mee! Het blijft niet alleen bij gratis fanshoppen en een Sinterklaasweekend in het Feyenoord-vakantiehuis, want de goedheiligman heeft nog veel meer in petto. Houd de online Feyenoord-kanalen dus goed in de gaten voor nieuwe cadeaus.  

Doe mee en win

De Droomboot is in het land
en pakt flink uit!
  • Is dit bijzondere cadeautje van de Droomboot voor jou? Win gesigneerde voetbalschoenen van Jens Toornstra

Maak ook nu iets bijzonders van de feestdagen

Klein, intiem en heel sfeervol

Beleef de kerst op en rondom de vakantieparken van Droomparken. Elk vakantiepark is ondergedompeld in een sfeervolle kerstsetting, heeft een kerstprogramma en winterse activiteiten in de buurt. Ontdek wat er deze winter met de kerst, kerstvakantie en de kerstdagen te doen is bij Droomparken.

Verblijf romantisch samen met jouw partner of gezellig met je gezin op een uniek gelegen vakantiepark, in een karakteristieke omgeving en in een luxe vakantiewoning. Maak een heerlijke winterwandeling in de prachtige natuur, reserveer het kerstmenu en laat je verwennen terwijl de kids zich vermaken met de animatie tijdens de kerstvakantie! Heerlijk toch?

Meer informatie 

Direct boeken

 

Trotse Hoofdpartner

Sinds 1 juli 2019 zijn wij officieel de nieuwe hoofdpartner van Feyenoord. Graag stellen we ons even aan je voor. Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-HollandLimburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving.

Ontdek droomparken

Heerlijk avondje is gekomen
Vier Sinterklaas bij Droomparken
  • Sinterklaas is weer in het land. Dit jaar geen visite, er is namelijk iets aan de hand. Wees niet getreurd, de Sint en pieten zijn erg creatief. Daarom bieden zij dit jaar een bijzonder alternatief. Boek jouw Sinterklaasweekend bij Droomparken en geniet van een heerlijk avondje met allerlei verrassingen.

Schrijf je in voor de Droomparken-Feyenoord nieuwsbrief