Samen kijken, doen en genieten

Droomzomer: Een unieke shortbreak boordevol sportbeleving

Ook bij Droomparken, hoofdpartner van Feyenoord, staan ze aan de start van de mooie sportzomer in eigen land. Middels de nieuwe video-commercial lanceren Droomparken en TUI de oranjecampagne in aanloop naar de wedstrijden van Oranje tijdens de ‘De Droomzomer’ op Droompark de Zanding. Met opnieuw een glansrol voor voetbalicoon Jan Boskamp.

Vanaf 11 juni start op Droompark de Zanding de ‘Droomzomer’: dé plek waar je deze zomer alle sporten beleeft en het oranje feestje, veilig en verantwoord, plaatsvindt. Sportliefhebbers kijken en beleven samen de Nederlandse sportsuccessen vanuit een schitterende vakantieomgeving. Met dagelijks een wisselend programma van clinics, activiteiten en het ontmoeten van (ex)-topsporthelden en voetbalhelden.

Meer informatie & boeken

 

EuroParcs trotse nieuwe hoofdpartner

Vanaf 1 juli 2021 is EuroParcs Group officieel de nieuwe hoofdpartner van Feyenoord. EuroParcs Group heeft in de zomer van 2020 Droomparken overgenomen, de hoofdpartner van afgelopen twee seizoenen. Graag stellen we ons even aan je voor. EuroParcs Group ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Europa. De ruim veertig vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden in Nederland, België, Oostenrijk en zelf op Bonaire. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn de vakantieparken het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving.

Ontdek EuroParcs

Volg ons op de onderstaande socialmediakanalen:

youtube witfacebook witinstagram witKom alvast in de stemming
Droomzomer

Schrijf je in voor de Droomparken-Feyenoord nieuwsbrief