Wilt u op een bijzondere manier de eerste wedstrijd van Feyenoord beleven? Schrijf u dan nu in het voor Droomparken en Feyenoord Vip Village. Van 12 t/m 13 september verzorgen wij u een uniek programma.

Programma Feyenoord VIP Village

Zaterdag 12 september

13.00 uur: mogelijkheid tot inchecken. Een Feyenoord-aanmoedigingspakket staat, net als een heerlijke borrelbox inclusief drankjes, voor u klaar in uw villa. Ook kunt u gebruik maken van gratis fietsenhuur voor een mooie tocht over de Veluwe. Als u maar niet vergeet de wedstrijdpool in te vullen. Wij zorgen voor bijzondere prijzen.
17.30 – 19.00 uur: u ontvangt een zalig drie-gangen diner incl. amuse in uw eigen luxe villa. Een aantal gerechten staan reeds voor u klaar. Het hoofdgerecht serveren wij tot aan uw tafel voor u uit. De begeleidende wijnen zijn uiteraard inbegrepen.
19.00 uur: voorbeschouwing live vanaf de Zanding. U ontvangt van ons een exclusief digitaal welkom vanuit de selectie. Ook zullen onze gastheren Ben Wijnstekers en Gaston Starreveld bij u langskomen om de wedstrijd voor te beschouwen. Via het Droomparken TV-kanaal zijn alle verrichtingen van deze heren te volgen.
20.00 uur: aanvang wedstrijd. Op het grote TV-scherm in uw villa volgt u de wedstrijd live via FOX Sports.
20.45 uur: rust: foodtrucks komen langs om u te voorzien van hapjes en drankjes.
21.45 uur: einde wedstrijd.
22.00 uur: nabeschouwing. U ontvangt spelersinterviews direct na afloop van de wedstrijd, exclusief voor de leden van de FBC. Ben en Gaston verzorgen de nabeschouwing en komen langs bij de prijswinnaars.
22.30 uur: vanuit PEC Zwolle arriveren alle shirts van de gehele selectie (gedragen en niet gedragen). In iedere villa brengen Ben en Gaston één van deze unieke shirts.
...:… uur: u bepaalt zelf uw eindtijd. Het enige dat u hoeft te doen is de trap op te gaan naar uw slaapkamer. 

Zondag 13 september

09.00 uur: een uitgebreide ontbijtbox wordt bezorgd in uw villa.
10.30 uur: indien gewenst kunt u deelnemen aan diverse activiteiten op en nabij de Zanding geschikt voor jong en oud. Zo is er voor de kinderen bijvoorbeeld een Feyenoord-clinic bij te wonen.
12.00 uur: uitchecktijd.

Kosten

De kosten van het arrangement bedragen: € 269,- per persoon excl. 9% BTW (minimale afname 2 personen). U beschikt dan over uw eigen luxe villa.

Komt u met uw gezin? Het bijboeken van een kind t/m 12 jaar bedraagt: € 59,- per kind excl. 9% BTW.  

Wilt u met 2 x 2 volwassenen dit arrangement boeken dan bedragen de kosten € 224,- per persoon excl. 9% BTW. U beschikt dan met uw gezelschap over uw eigen villa.

  • Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief: beddenopmaak, schoonmaak, handdoeken, toeristenbelasting en alle food & beverages zoals in het programma beschreven. 

Neem voor de prijzen van andere gezelschapssamenstellingen of de wensen voor één persoonsboekingen even contact op via onderstaand contactformulier.

Gaston Starreveld & Ben Wijnstekers
Nodigen u uit voor Feyenoord VIP Village

Op dit moment is het niet meer mogelijk om u in te schrijven voor Feyenoord VIP Village