bekijk ander park
Aanbod overzicht

Exclusif

Exclusif, solide en sfeervol gaan samen.

De robuuste Exclusif met erker is de ideale vakantiebungalow voor jong en oud. De woonkamer van de Exclusif is ruim en licht. De luxe keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur. De badkamer is ingericht met een luxe douchecabine, badkamermeubel en designradiator. De speelse erker en de openslaande tuindeuren geven de Exclusif ook een vriendelijk uiterlijk. Zeker in combinatie met de mooi aangelegde tuin en het ruime zonneterras is dit de vakantiebungalow van uw dromen!

Opmerkingen

De Exclusif is vervaardigd van solide, zeer duurzame materialen, zo bespaart u op de lange termijn op uw onderhoudskosten. De exclusif wordt uitgevoerd in zowel een wit als grijs exterieur. Deze woning is ook zeer geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Extra’s

Er is een mogelijkgheid tot het plaatsen van een berging, ideaal voor het opbergen van uw persoonlijke spullen, wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. De Exclusif wordt opgeleverd inclusief de aanleg van de tuin en zonneterras.

€ 109.500,-
Incl. BTW, Kavel vanaf €50.000 k.k. of te huur vanaf €4.400 per jaar.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Uw accountmanager

Wassili Vergidis
06-45020420
bel mij terug
Bel mij terug

Informatie pakket aanvragen

per mail per post

Dhr. Mw.
Dhr. Mw.