home

Voor de leukste vakantie op steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe!

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Hooge Veluwe maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk type weer kun je een heerlijke duik nemen want er is een overdekt zwembad, een buitenbad en zelfs een wellness. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Boshuis, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, springen op de airtrampoline, een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Snv80009
Water & Fun
Droompark Hooge Veluwe
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. De sauna en de infraroodcabine wachten geduldig op je.
07e
Water & Fun
Droompark Hooge Veluwe
Buitenzwembad
Zwemmen in de buitenlucht. Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. Kortom je wordt er gewoon vrolijk van. Waag dus snel die sprong in het diepe!
Img4930
Water & Fun
Droompark Hooge Veluwe
Overdekt zwembad
Even nergens rekening mee hoeven te houden. Het overdekte zwembad staat altijd voor je klaar. Weer of geen weer. Jij hoeft er alleen maar van te genieten.
Horecapand-droompark-hooge-veluwe
Eten en drinken
Droompark Hooge Veluwe
Restaurant Boshuis
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant weer verlaat.
Eten en drinken
Droompark Hooge Veluwe
Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen een echte health junkie in jou schuilt. Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Yum!
Img3391
Eten en drinken
Droompark Hooge Veluwe
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen.
Met de kids
Droompark Hooge Veluwe
Airtrampoline
Kinderen vinden het geweldig, lekker springen tot ze niet meer kunnen. De airtrampoline is altijd een hotspot en tevens ontmoetingspunt voor de kids.
Img7201
Met de kids
Droompark Hooge Veluwe
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
08f
Met de kids
Droompark Hooge Veluwe
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
09c
Outdoor
Droompark Hooge Veluwe
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles gaan! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! ;-)
Jeu de boules
Outdoor
Droompark Hooge Veluwe
Jeu de boules
Jeu de boules vergt een opperste vorm van concentratie en een weergaloos inschattingsvermogen. Zomaar even uit de losse pols een balletje gooien zit er niet in. Jeu de boules gaat veel verder dan dat. Om precies te zijn, exact even ver als het kleine gekleurde balletje.
Fitnesshv3
Actie in de tent
Droompark Hooge Veluwe
Fitnessruimte
Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Maak dus lekker gebruik van onze fitnessapparatuur. In verband met coronamaatregelen is de fitnessruimte alleen geopend op reservering.
Img1999
Extra plezier
Droompark Hooge Veluwe
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de lobby kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week. Hier kun je ook e-choppers, skelters en elektrische fietsen huren.
Skelterverhuur
Extra plezier
Droompark Hooge Veluwe
Skelterverhuur
Voor de kids kun je ook skelters huren, waarmee ze lekker over het park kunnen rondcrossen. De skelters zijn elke dag te huur bij onze lobby. Je betaald voor een halve dag 5 euro en voor een hele dag een tientje. De skelters mogen niet van het terrein af.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Droompark Hooge Veluwe is voorzien van een snelle, gratis internetverbinding.