overzicht
07-06-2018

Jouw droomvakantie komt uit met onze HotelHouses

Droom jij weleens weg van een vakantie waarbij je de luxe hebt van een hotel, maar de vrijheid ervaart van iemand die aan het kamperen is? Dan wordt je droom binnenkort misschien wel werkelijkheid. Want bij Droomparken ervaar je de vrijheid van je eigen huis, maar met de aandacht en services van een hotel.

Jouw droomvakantie maken wij waar!

Of je nu een luxe bungalowsstudio met jacuzzi of een Tiny house huurt. Bij al onze accommodaties kun je nu gebruik maken van onze Hotelservices. Met deze services willen wij je nog meer ontzorgen tijdens je vakantie. Denk bijvoorbeeld aan een geheel verzorgd ontbijt (bezorgd bij de woning of schuif aan bij het ontbijtbuffet), een late uitcheckservice, huurfietsen die afgeleverd worden bij je huisje, iemand die helpt bij het dragen van je spullen naar de woning of bedden die al zijn opgemaakt als je arriveert. En er is meer, want ons doel is pas bereikt als jij ons park verlaat met gevoel dat jouw droomvakantie is uitgekomen.

HotelHouses in heel Nederland

Of je nu op vakantie wilt in Noord-HollandMaasduinenBeekbergen of aan de kust in Schoneveld. In heel Nederland kun je gebruik maken van onze HotelHouses. Bij Droomparken hebben we vakantiehuisjes in alle vormen, maten en in elke prijsklasse. Maar al onze huisjes hebben vanaf nu éen ding gemeen: een service die verder rijkt dan je gewend bent. Ben je moe na een dag fietsen op je huurfiets door het Nationale Park de Hoge Veluwe? Dan fiets je lekker naar je vakantiehuisje toe en komen wij zelf de fiets ophalen. Of heb je geen zin om je SUP-plank zelf naar het meer te dragen? Wij leggen hem voor je klaar en geven je het eerste zetje! Zorgeloos genieten met doe je met onze HotelHouses.

Op elk moment mogelijk

Nu denk je vast: ‘Ik moet zeker van tevoren mijn wensen al aanvragen en reserveren’. Maar dan kunnen we je geruststellen: onze Hotelservices gelden in elk park, bij elk huisje en je kunt op elk moment van de dag je wensen doorgeven. Leef in het nu, geniet van je vrijheid en van je verblijf op een van onze Droomparken.

Jouw droomvakantie komt uit met onze HotelHouses