overzicht
16-04-2018

Welke vakantiewoning past bij jou?

Het nieuwe seizoen van het tv-programma Droom van een Tweede Huis staat helemaal in het teken van deze vraag. Heb jij er altijd al van gedroomd om een vakantiehuis te kopen in Nederland?

Om bijvoorbeeld even lekker bij te komen op de momenten wanneer het jou uitkomt? Dan is dit nieuwe seizoen een echte must see! Want hoe vind je nou de perfecte woning?

En welke vakantiewoning past er nou echt bij jouw wensen? Marco Budding, marketingdirecteur van Droomparken en Corine boon, presentatrice RTL 4, geven antwoord!

Advies van verschillende experts

In het programma krijgen geïnteresseerde kopers hulp bij het vinden met de vakantiewoning die voldoet aan zijn of haar wensen. “We helpen geïnteresseerde kopers altijd vanaf het begin tot aan het eind.” aldus Marco Budding, marketing directeur Droomparken. Ook geïnteresseerde kopers die niet in de uitzendingen komen krijgen deze hulp.

De vraag naar vakantiehuizen blijft stijgen in Nederland

“De afgelopen jaren zien we een stijging in het aantal aanvragen van mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een vakantiehuis. Ook het aantal vakantiehuizen dat wij verkopen op onze Droomparken is aanzienlijk gestegen. Door onze ervaring met het verkopen van vakantiehuizen kunnen we goed helpen bij dit proces. En wat is er mooier om in een keer een groot publiek hierbij te helpen door middel van een televisieprogramma?”, aldus Marco Budding.

Droom van een Tweede Huis

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt en droom jij ook van een vakantiehuis op een prachtige locatie in Nederland? Neem eens een kijkje in ons aanbod van vakantiewoningen. Wil je eerst inspiratie opdoen om te kijken welk Droomhuis er bij je past? Het programma ‘Droom van een Tweede Huis’ is op zaterdag, om 11:00 uur en op zondag om 12:25 uur op RTL4. Heb je in het tv-programma een woning gezien waar je meer over wilt weten? Op de website van Droom van een Tweede huis vind je alle woningen die we uitlichten in het tv-programma.

Liever je Droomhuis in het echt bekijken?

Bezoek dan de inspiratiedagen op een van de Droomparken. Onder het genot van een drankje en hapje kun je de verschillende woningen bekijken. Wij hebben een overzicht van de inspiratiedagen voor je gemaakt, zo kun je zelf kiezen naar welke locatie je komt. En heb je al een Droomhuis op het oog? Kom dan eens een keertje ‘Proberen en logeren’. Zo kun je ervaren of het Droomhuis echt bij je past!

Welke vakantiewoning past bij jou?