doen: in de omgeving

Reis om de wereld in één dag in Koninklijke Burgers'Zoo!

Koninklijke Burgers' Zoo

Ga op wereldreis door het overdekte tropische regenwoud (Bush), de rotswoestijn (Desert) en het tropisch koraalrif (Ocean)! Reis verder langs de Oost-Afrikaanse savanne (Safari), het tropisch vloedbos (Mangrove), het oerwoud van Maleisië (Rimba) en charismatische dieren als olifanten, gorilla’s en chimpansees in het Park.

Ook heeft Burgers’ Zoo de grootste overdekte mangrove ter wereld, een nabootsing van het 400km2 grote natuurgebied dat het park in Belize al jaren succesvol beschermt. Dit jaar heeft het Arnhemse dierenpark een nieuwe buitenspeeltuin en een nieuw gebied bij de entree van het park geopend, met onder andere neusberen, dooshoofdaapjes en ringstaartmaki’s.

Het Arnhemse dierenpark staat bekend om deze zeer natuurgetrouwe leefgebieden, waar dieren vaak in grote vrijheid leven. Burgers’ Zoo is alle dagen van het jaar open, dus ook alle feestdagen! En het park is voor ruim 65 % overdekt, dus leuk bij elk weertype. Tijdens zomertijden is het geopend van 9.00 tot 18.00 uur en tijdens wintertijd van 9.00 tot 17.00 uur. Alle actuele informatie leest u op www.burgerszoo.nl.

Bekijk foto's