doen: in de omgeving

Gezellig alle winkels afstruinen

Shop till you drop

Arnhem

Arnhem kent naast de vele parken een mooie historische binnenstad. Je kunt hier erg goed winkelen. Het aanbod varieert van grote warenhuizen, vele kleine speciaalzaken tot  leuke kleine boetiekjes. Op de Korenmarkt kun je prima vertoeven op een van de vele bruisende terrasjes, cafés en restaurants!

Nijmegen

Geniet tijdens het winkelen in Nijmegen van het mooie historische middeleeuwse centrum. De Lange Hezelstraat is de oudste winkelstraat van Nederland. Je vindt hier een erg leuk aanbod van allerlei knusse authentieke winkeltjes waar je heerlijk in kunt rondsnuffelen. Als je deze straat uitloopt sta je midden op de Grote Markt. Een supergezellig plein waar je een lekker drankje kunt doen.  

Apeldoorn

Als het weer even niet mee zit is het nog steeds goed vertoeven in Apeldoorn. Struin dan lekker door winkelcentrum de Oranjerie of de Korenpassage. Naast de grote keten vind je ook vele hippe boetiekjes en eigentijdse speciaalzaken. Benieuwd? Bekijk hier een overzichtje van de 7 leukste concept stores in Apeldoorn.

Bekijk foto's