Open dagen in het voorjaar van 2020

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw eigen vakantiewoning pal tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen op Droompark Hooge Veluwe

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark Hooge Veluwe! 

Kom inspiratie opdoen! In het voorjaar van 2020 kun je tussen 11.00 uur en 17.00 uur een kijkje komen nemen op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

De open dagen op Droompark Hooge Veluwe zijn in het voorjaar van 2020. Natuurlijk ben je het hele jaar door ook welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen maar dit weekend wil je niet missen. 

 

Adresgegevens

Droompark Hooge Veluwe

Koningsweg 14
6816 TC Arnhem

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!