Bent u op zoek naar een Vakantiehuisje Veluwe? Dan zit u op DroomPark Hooge Veluwe aan het juiste adres. Met een aanbod van verschillende vakantiehuisjes is er voor iedereen een mooi vakantiehuisje op de Veluwe te vinden. Maar als u een vakantiehuisje op de Veluwe koopt, koopt u niet alleen een mooie vakantiebestemming: u koopt een mooie ervaring.

Heerlijk zwemmen vanuit uw vakanthuisje Veluwe

Of het nu warm of koud is, op DroomPark Hooge Veluwe kun je altijd een heerlijke duik nemen. Op het park is namelijk een binnenzwembad en een buitenzwembad aanwezig. Op hete zomerdagen kunt u lekker zwemmen in het buitenzwembad, terwijl u op koude dagen lekker het binnenbad in kunt gaan. Ideaal voor elk seizoen!

Kom tot rust in de Wellness

Als u lekker heeft gezwommen, vind u het misschien wel fijn om even tot rust te komen in de sauna. In dat geval kunt u terecht in de Wellness van DroomPark Hooge Veluwe. Hier kunt u naast ontspannen in de sauna ook Fitnessen. Heerlijk als u zichzelf in het zweet wilt werken.

Leuke activiteiten voor de kids

Als u een Vakantiehuisje Veluwe koopt, is het natuurlijk fijn als het hele gezin een leuke vakakntie kan genieten. Daarom heeft DroomPark Hooge Veluwe verschillende leuke faciliteiten en activiteiten voor kinderen.

Leuke speeltuinen

De kinderen kunnen al hun energie kwijt in de speeltuinen op het park. Met allerlei leuke speeltoestellen vermaken zij zich gegarandeert. Heerlijk een hele dag klimmen, klauteren, wippen en schommelen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Animatie in de vakanties

In de schoolvakanties (en een aantal feestdagen) organiseert het park een leuk animatieprogramma voor de kinderen. Met leuke sport- en spelactiviteiten zijn de kinderen een hele dag zoet.

Mooie vakantiehuisjes op de Veluwe

Op het park is dus vanalles te ondernemen. En het is extra genieten als u heerlijk kan zwemmen of ontspannen vanuit uw eigen vakantiehuisje op de Veluwe. DroomPark Hooge Veluwe biedt verschillende mooie vakantiehuisjes te koop aan. Deze huisjes, beschikbaar in alle soorten en maten, verzekeren u van de ideale vakantieplek op de Veluwe. Bekijk nu het aanbod vakantiehuisjes op DroomPark Hooge Veluwe, en dan zien we u snel!