Kom tot rust in jouw eigen vakantiehuisje op de Veluwe

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje op de Veluwe? Dan zit je op Droompark Hooge Veluwe aan het juiste adres.

Met een aanbod van verschillende vakantiehuisjes is er voor iedereen een mooi vakantiehuisje Veluwe te vinden. 

Bekijk hier ons aanbod

Jouw favoriete vakantiehuisje op de Veluwe

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje op de Veluwe? Bij Droomparken Hooge Veluwe hebben wij veel verschillende en mooie accommodaties waarin je kan verblijven!

Of je nu samen met zijn tweeën in een romantisch Tiny House wilt zitten? Met de familie of vrienden in een villa? Of juist met het gezin in een gezellige chalet? Het is allemaal mogelijk.

Altijd al eens een glimp van de toekomst willen zien? Onze Cube accommodaties hebben een futuristisch uiterlijk en zijn erg modern. Met veel lichtinval zijn dit accommodaties die je niet vaak tegenkomt. Een uniek vakantiehuisje op de Veluwe!

Een modern vakantiehuisje op de Veluwe

Fijne faciliteiten

Of het nu warm of koud is, op Droompark Hooge Veluwe kun je altijd een heerlijke duik nemen. Op het park is namelijk een binnenzwembad en een buitenzwembad aanwezig.

Op hete zomerdagen kan je lekker zwemmen in het buitenzwembad, terwijl je op koude dagen lekker het binnenbad in kunt gaan. Ideaal voor elk seizoen!

Kom tot rust in de Wellness

Als je lekker hebt gezwommen, vind je het misschien wel fijn om even tot rust te komen in de sauna. In dat geval kan je terecht in de Wellness van Droompark Hooge Veluwe. Hier kan je naast ontspannen in de sauna ook fitnessen. Dat is echt genieten!

Leuke activiteiten voor de kids

Als bij ons in een vakantiehuisje op de Veluwe verblijft, is het natuurlijk fijn als het gehele gezin van een leuke vakantie kan genieten. Daarom heeft Droompark Hooge Veluwe verschillende leuke faciliteiten en activiteiten voor kinderen.

Leuke speeltuinen

De kinderen kunnen al hun energie kwijt in de speeltuinen op het park. Met allerlei leuke speeltoestellen vermaken zij zich gegarandeerd. Heerlijk een hele dag klimmen, klauteren, wippen en schommelen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Animatie in de vakanties

In de schoolvakanties (en een aantal feestdagen) organiseert het park een leuk animatieprogramma voor de kinderen. Met leuke sport- en spelactiviteiten zijn de kinderen een hele dag zoet.

Een mooi vakantiehuisje op de Veluwe

Op het park is dus van alles te ondernemen. En het is extra genieten als je heerlijk kan zwemmen of ontspannen vanuit uw eigen vakantiehuisje op de Veluwe. Droompark Hooge Veluwe biedt verschillende mooie vakantiehuisjes te koop aan.

Deze huisjes, beschikbaar in alle soorten en maten, verzekeren je van de ideale vakantieplek op de Veluwe. Bekijk nu het aanbod vakantiehuisjes op Droompark Hooge Veluwe, en dan zien we je snel!

Boek nu hier jouw favoriete vakantiehuisje op de Veluwe