overzicht

Cosy Exclusif

Woning: € 99.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 55.000,- k.k.of€ 4.400,- k.k./ Aantal personen: 4

De Cosy Exclusief is een sfeervolle 4-persoons chalet met een stoere uitstraling. De functionele indeling en de aansprekende inrichting maken de Cosy Exclusief tot een geliefde recreatiewoning die velen zal aanspreken. Een fijne eigen plek die ook makkelijk inzetbaar zal zijn om te verhuren.

Cosy Exclusief: stoer en veel hout
De Cosy Exclusief heeft een stoere rechthoekige vorm en een moderne uitstraling. Er is veel gebruik gemaakt van hout, dat voor een warm effect zorgt. Alle gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit om het onderhoud te vergemakkelijken en extra duurzaamheid te bieden. De vele ramen zorgen voor een lichte, moderne uitstraling. Het volledig overdekte en omheinde terras biedt een gezellige aanblik en zal ongetwijfeld een geliefde plek zijn om te bivakkeren.

Cosy Exclusief interieur: gezellig en allround
De Cosy Exclusief is gezellig en met smaak ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een ruime zithoek met een comfortabel bankstel en een aparte eethoek. De open keuken biedt alle nodige inbouwapparatuur en apparaten om heerlijk te kokerellen. Er zijn twee modern ingerichte slaapkamers naast elkaar gelegen, één met een tweepersoonsbed en één met twee enkele bedden. Vanuit beide
slaapkamers loop je zo de badkamer met ruime douche en wastafel binnen. Er is een apart toilet.

Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?