Home

Virtuele open dagen bij Droompark Hooge Veluwe: zaterdag 16 mei en zondag 17 mei

Ontdek Droompark Hooge Veluwe vanuit jouw eigen woonkamer

Pak al vanaf begin mei je rendement! Gegarandeerd 5% - 5 jaar lang!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Graag nemen wij jou mee op een virutele tour over het park en in de woningen zodat jij het park virtueel kan ontdekken en de woningen bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een privé-afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, dit kan uiteraard digitaal op ieder gewenst moment. Of kom op zaterdag 16 mei of zondag 17 mei zelf het park bezoeken en ontdek het park en laat je informeren over de aankoop van een recreatiewoning. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. Dit weekend: 5% netto garandeert rendement , 5 jaar lang! Stap nu in en vanaf dit weekend kun je al genieten van dit aanbod.

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park
Virtuele tour Hooge Veluwe
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Hooge Veluwe geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Zaterdag 16 mei & zondag 17 mei

Virtuele open dagen Droompark Hooge Veluwe

Ontdek dit prachtige Droompark tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe 

Droompark Hooge Veluwe biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten Arnhem, tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, tot royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark Hooge Veluwe. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Wassilli Vergidis, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Virtuele tour op Droompark Hooge Veluwe

Neem een kijkje op het park

bad-hulckesteijn-360-1600x900jpg

Maak jouw virtuele tour over het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Hooge Veluwe. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan.

Het woningaanbod op Droompark Hooge Veluwe is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot luxe cube-woningen tot royale groepsvilla's vanaf 8 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses, natuurlijke Forest Lodges of heerlijke Wellness woningen. 

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Hooge Veluwe. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark Hooge Veluwe

Wassili Vergidis vertelt je alles over Droompark Hooge Veluwe

De accountmanager van Droompark De Zanding, dhr. Henk Meijer kan jou alles vertellen over Droompark De Zanding, de woningen op het park en de prachtige omgeving van het park. Bekijk de video en ontdek alles wat Droompark De Zanding te bieden heeft. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de aankoop van een recreatiewoning op Droompark De Zanding, neem dan contact op met dhr. Henk Meijer via +31 (0)6 539 299 05 of via h.meijer@somniumrecreatie.nl

Bekijk video

Neem contact op

Ontdek het volledige aanbod en vraag jouw informatiebrochure aan

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het volledige aanbod van Droompark Hooge Veluwe en vraag nu jouw informatiebrochure aan of neem contact op met dhr. Wassili Vergidis via 06-450 204 20 of via w.vergidis@somniumrecreatie.nl 

Bekijk volledig aanbod Informatie aanvragen

 

 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!