Op zoek naar een vakantiehuisje voor een weekendje weg Veluwe? Even genieten van de prachtige natuur en helemaal tot rust komen? Ontdek de verschillende vakantiehuisjes van Droompark Hooge Veluwe en boek direct een vakantie!

Weekendje weg Veluwe

De Veluwe is een heerlijke bestemming voor een weekendje of een weekje weg. Droompark Hooge Veluwe ligt op de Veluwe en tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, een ideale locatie! Ga er lekker op uit en ontdek deze prachtige omgeving en alles wat de Veluwe je te bieden heeft. 

Liever een dagje winkelen of lekker uit eten? Leuke steden zoals Arnhem, Apeldoorn of Amersfoort liggen in de buurt, leuk voor een dagje uit!

Ontdek de omgeving

Vakantiehuisje op de Veluwe

Op ons park vind je verschillende vakantiehuisjes. Of je nu lekker met z'n tweeën een weekendje weg wilt of op zoek bent naar een leuk vakantiehuis voor een vriendenweekend, boek een weekendje weg Veluwe op Droompark Hooge Veluwe! Tip: heb je onze tiny houses al gezien? Dit zijn unieke vakantiewoningen waar je echt geniet van de prachtige natuur om je heen! 

Direct boeken

Wat is er te doen?

Je hoeft natuurlijk niet per se het park af om te genieten van een heerlijk weekendje weg Veluwe. Op Droompark Hooge Veluwe is namelijk genoeg te doen. Kom even helemaal tot rust in onze welness of neem een duik in het buitenzwembad. Wil je tijdens de koude maanden genieten van een weekendje weg op de Veluwe? Wij hebben ook een overdekt zwembad waar je het hele jaar lekker kunt zwemmen.

Op het park vind je ook een restaurant, een snackbar en verschillende speeltuinen. Niemand hoeft zich hier te vervelen!

Alle faciliteiten