Altijd prijs

Maak kans op een weekend weg bij Droomparken!

Leuk dat je mee wilt doen aan de actie van HP/De Tijd. Exclusief voor lezers van HP/De Tijd hebben we een heerlijke actie om kennis te maken met Droomparken.

Ontvang 40% korting bij Droompark Bospark Garderen, een gratis greenfee (18 holes) voor 2 personen bij de nabijgelegen Golfbaan de Scherpenbergh in Apeldoorn én maak direct kans op de hoofdprijs: een geheel verzorgd weekend weg bij een Droompark naar keuze! *

Over Droomparken

Nederland bruist van de mooie plekjes met leuke voorzieningen en activiteiten om een fantastische vakantie te beleven. Er lekker even tussenuit met vrienden of familie. Even weg, even genieten! En waar kun je dat beter doen dan bij Droomparken? Onze Droomparken bevinden zich op zorgvuldig geselecteerde locaties in Nederland, in prachtige natuurgebieden op unieke stukjes Nederland.

Zo doe je mee

Laat via het formulier je gegevens achter en doe direct mee!

Naast de korting van 40% bij Droompark Bospark Garderen maak je automatisch kans op het gratis weekend weg. Tevens nemen wij, na het maken van een boeking met de juiste kortingcode, contact met je op over hoe je de gratis greenfee (18 holes) voor 2 personen kunt innnen.

 

* Actie is geldig van 1 maart 2019 tot 29 april 2019. Winnaars worden door Droomparken persoonlijk benaderd. Je ontvangt de kortingscode per mail, dus hou je mail goed in de gaten. Deze kortingscode is geldig voor boekingen in 2019, alleen bij Bospark Garderen. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Algemene actievoorwaarden zijn van toepassing.

HP/De Tijd
  • Dit is een exclusieve actie in samenwerking met HP/De Tijd.

Contact

40% korting en kans op een gratis weekend!

Meld je aan en ontvang jouw kortingscode voor 40% korting!