droomparken.nl

Stel je eigen animatieprogramma samen

Animatie op maat: It's up to you

Bij Droomparken krijg je alle ruimte en vrijheid om jouw vakantie precies zo in te delen zoals jij dat wil. In oktober hebben we iets leuks voor jou en jouw gezelschap! Vanaf nu kun jij jouw kinderen een eigen animatieprogramma laten samenstellen!

Wij bieden vier leuke activiteiten voor jong en oud, want de ouders kunnen ook gewoon meedoen! Ga met z'n allen het bos in en ga op natuurverkenningstocht, knutsel boommonsters, pluis uilenballen uit en meer. Met het nostalgische 'back to...' arrangement kun je een brief voor je lief typen, emailleren en ouderwets buiten spelen. Met 'Bak je eigen dominostenen' gaan we gezellig samen bakken en met de gave 'Formule 1 challenge' kun je gebruik maken van een race simulator, radiografische racebaan en deelnemen aan de bandenwissel battle.

Kies wat jij wil doen in jouw vakantie, it's up to you! 

Meer informatie & boeken

Met z'n allen de bossen in

Een hele dag van 10.00 uur tot 16.00 uur de leukste dingen doen en maken in het bos. 's Ochtends staat het maken van boommonsters op het programma waarna we gezamelijk een kampvuur gaan maken zonder lucifers of aanstekers. Als het kampvuurtje goed brandt, gaan we lekker pannenkoeken maken. Met een goed gevulde maag gaan we op natuurverkenningstocht, op zoek naar kruipers, sluipers en ander gespuis. En met het verzamelen van eetbare planten bereiden we een soep die we vervolgens op gaan eten natuurlijk. Messen, vorken en borden komen niet uit de picknickmand, nee die maken we zelf. Bij slecht weer gaan we een hut bouwen waaronder we droog  blijven. Natuurlijk worden er foto's gemaakt die de ouders na afloop ontvangen als fotoboekje.

Met z’n allen de bossen in!

  • Boommonsters maken
  • Vuur maken zonder lucifers
  • Samen pannenkoeken bakken
  • Uilenballen ontleden
  • Natuurverkenningstocht
  • Planten onderzoek. Wat kunnen we eten?
  • Samen soep maken. En opeten natuurlijk

Maximaal 12 deelnemers. Kosten per kind € 15,00. 

 

Lekker bakken en smullen!

Bak je eigen dominostenen.

Het bekende spel dat met echte stenen wordt gespeeld. Maar dat gaan we veranderen, want de stenen waar wij mee gaan spelen kunnen opgegeten worden. Dus dit keer zijn de stenen niet van steen of plastic maar zijn het koekjes. Je moet wel een hele goede kok zijn! Een scheutje suiker hier, een vlokje kruiden daar… Nee, zo eenvoudig is dat nog niet. En het leuke is, als we het spel hebben gespeeld, eten we het gewoon op!

We laten je wel veranderen in een echte kok natuurlijk. Een heuse koksmuts krijg je op samen met een hagelwit schort. Die nemen we ook mee voor je ouders. Want dit recept van Droomparken bakt doen het liefst met z’n allen.

Ouderwets

Vooral in deze bijzondere tijd wordt er veel gedacht aan die goede oude tijd, want toen was alles beter ;-). Retro is de essentie. We zien op televisie allerlei oude programma’s weer terug komen soms in een nieuw jasje, denk bijvoorbeeld aan Lingo.

Het leuke daarvan is dat kinderen er (vaak) nog nooit van gehoord hebben en de ouders zich helemaal weer kunnen verplaatsen naar die goed oude tijd. En juist dit aspect versterkt het enthousiasme bij de kinderen, want de ouders weten nog precies hoe het gaat. Dit arrangement bevat een prachtig aanbod aan ouderwetse activiteiten zoals typ een brief op de typmachine, emailleren, knikkeren, buiten spelen, hoepelen, tollen en stoepranden. 

Net als Max..

Neem plaats in de Red Bull race simulator en ga het duel aan op bijvoorbeeld Spa Francorchamps of het nieuwe Zandvoort. Druk die rechtervoet naar beneden en hou het stuur met beide handen vast. Ga je weg op de rode band, of toch liever de witte?

Binnen twee seconden worden er door het Aston Martin Red Bull Racing  team 4 banden verwisseld bij Max Verstappen. Kunnen wij dat ook zo snel. Een battle! Wie is de snelste in het verwisselen van een band? Pitstraat inrijden, RB skelter op de bokken, bouten los, band eraf, band er op en weer vast zetten en wegrijden. Ook binnen de 2 seconden?

Vroeger razend populair, de racerbaan van Carrera. Maar na 50 jaar eigenlijk nog steeds. Deze naam is geïnspireerd trouwens op de Porsche Carrera. Voor u staat klaar een Carrera GO baan. De auto’s worden draadloos bestuurd en vanaf 8 jaar een challenge voor iedereen.

Het hele event wordt in sfeer aangekleed, met geluid, licht en kleding. Maar tevens met F1 accessoires om het zo echt mogelijk te laten zijn. Je voelt je even als Max Verstappen.