Kerstvakantie op Droomparken

De kerstvakantie komt er aan, en dat betekent dat je weer een goede reden hebt om even heerlijk tot rust te komen op een van onze Droomparken. Want ook met de kerst kun je bij ons terecht. Een kerstvakantie in een van onze luxe vakantiewoningen, dat wil toch iedereen?

Kerstvakantie op de Veluwe

Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke kerstvakantie op de Veluwe. Met maar liefst 7 parken op de Veluwe is Droomparken goed vertegenwoordigd in dit prachtige gebied. Kies er bijvoorbeeld voor om lekker aan het Veluwemeer te genieten, op Droompark Bad Hoophuizen. Dit vakantiepark ligt pal aan het Veluwemeer, waardoor je gemakkelijk lekker kunt wandelen over het strand. Dit is zeker in de winter een heerlijk uitstapje.

Ontdek Droompark Beekbergen

Ook Droompark Beekbergen is een ideaal uitstapje in de kerstvakantie. Het park ligt prachtig in de Veluwse natuur, met verschillende wandel- en fietsroutes om de hoek. En kies je er bijvoorbeeld voor om in een Tiny House te verblijven, dan kun je ook nog gebruik maken van de gezamenlijke Hottub in de shared space. Dat is pas genieten!

Nog veel meer keus

We hebben natuurlijk nog veel meer parken op de Veluwe. Benieuwd welke parken nog meer geopend zijn tijdens de kerstvakantie? Of meteen een vakantie op de Veluwe reserveren? Dit doe je gemakkelijk via onderstaande button.

Kerstvakantie op de Veluwe

Kerstvakantie in Noord-Holland

Ook in Noord-Holland kun je dit jaar je kerstvakantie doorbrengen. Onze 4 parken zijn geopend en kunnen niet wachten om jou te ontvangen. Wat is er nou lekkerder dan een vakantie midden in de natuur, maar toch vlakbij een grote stad? Op Droompark Spaarnwoude heb je 'Best of both worlds'. Je zit namelijk midden in de natuur van Spaarnwoude, met om de hoek natuurlijk de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Zo kun je heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de natuur, maar ook nog kerstinkopen doen in de mooiste stad van het land. Ideaal toch?

Genieten boven Alkmaar

Ook als je net wat noordelijker je kerstvakantie door wilt brengen zit je goed bij Droomparken. Kom bijvoorbeeld naar Droompark Molengroet. Gelegen net boven Alkmaar, en midden in de weilanden, kun je hier heerlijk tot rust komen. En zeker als we een witte kerst hebben zit je hier goed. Het gebied is namelijk beeldschoon als winter wonderland.

Boek jouw kerstvakantie in Noord-Holland

Op vakantie in de Achterhoek

De kerstvakantie in de Achterhoek doorbrengen? Dat kan op Droompark Marina Strandbad. Gelegen in het mooie  Olburgen kun je op Marina Strandbad heerlijk genieten van je kerstvakantie. Het park ligt op de kruising van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek. Het maakt dus eigenlijk niet uit welke kant je op gaat vanaf ons park, overal kun je lekker tot rust komen. Ook kun je op het park gebruik maken van verschillende heerlijke voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de wellness, met hierin een Turks Stoombad, een Finse sauna en zonnebanken. Dit is dé plek om een heerlijke Kerst op Droomparken te vieren.

Boek jouw kerstvakantie 

Strand winter Kerstvakantie Droomparken

Kerstvakantie op de overige Droomparken

Natuurlijk kun je ook uitstekend de kerstdagen op onze Droomparken in Zeeland of Limburg doorbrengen. Deze parken beschikken over dezelfde goede voorzieningen als onze andere parken. Ook liggen zij mooi in de natuur en vormen zij een oase van rust. Dus wil je in een andere regio komen genieten? Reserveer dan meteen je vakantie via onderstaande button en kom genieten op een van onze Droomparken in Limburg of Zeeland.

Vakantie in Limburg of Zeeland boeken