DroomPark Maasduinen is de enige camping in Limburg van de DroomParken. Gelegen aan enkele Duitse natuurreservaten zoals Heidemoore en Brachter Wald, is Belfeld gesitueerd op een prachtige locatie. Vanaf onze camping in Limburg bent u in no time in Duitsland en België, maar ook in Nederlandse steden als Roermond, Venlo en Eindhoven. Leuke steden om in te winkelen of voor een dagtrip.

Van alles te  doen vanaf een camping in Limburg.

Onze camping in Limburg is de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de regio. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de leuke stad Roermond of steek de grens over richting onze oosterburen. Ook wanneer u met de kinderen komt kamperen op onze camping in Limburg is er genoeg te doen. Zo vind u in de nabije omgeving van de camping onder andere Toverland in Sevenum, GaiaZOO in Kerkrade en Speelpark klein Zwitserland in Tegelen.

Kortom: kamperen in Limburg is plezier voor het hele gezin.

Kindvriendelijke camping Limburg

DroomPark Maasduinen is een echte kindvriendelijke camping in Limburg. De sportvelden en speeltoestellen nodigen alle jonge vakantiegangers uit om naar buiten te gaan. Met een eigen strand en natuurmeer is de indeling van elke zomerdag vooraf al bekend. De minder warme dagen kunnen uitstekend in het overdekte zwembad worden doorgebracht.