DroomPark Maasduinen is de enige camping Limburg van de DroomParken. Gelegen aan enkele Duitse natuurreservaten zoals Heidemoore en Brachter Wald, is Belfeld gesitueerd op een prachtige locatie. Vanaf onze camping Limburg bent u in no time in Duitsland en België, maar ook in Nederlandse steden als Roermond, Venlo en Eindhoven. Leuke steden voor shoppen of een dagtrip.

Van alles te doen vanaf onze camping Limburg!

Onze camping Limburg is de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de regio. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de leuke stad Roermond of steek de grens over richting onze oosterburen. Ook wanneer u met de kinderen komt kamperen op onze camping in Limburg is er genoeg te doen. Zo vind u in de nabije omgeving van de camping onder andere Toverland in Sevenum, GaiaZOO in Kerkrade en Speelpark klein Zwitserland in Tegelen.

Kortom: kamperen in Limburg is plezier voor het hele gezin.

Bekijk al onze tips over de omgeving

Kindvriendelijke camping Limburg

DroomPark Maasduinen is een echte kindvriendelijke camping in Limburg. De sportvelden en speeltoestellen nodigen alle jonge vakantiegangers uit om naar buiten te gaan. Met een eigen strand en natuurmeer is de indeling van elke zomerdag vooraf al bekend. De minder warme dagen kunnen uitstekend in het overdekte zwembad worden doorgebracht.

De ideale camping voor een fietsvakantie

Droompark Maasduinen is, naast een hele kindvriendelijke camping, ook de ideale camping voor een fietsvakantie door Limburg. Gelegen bij het Nationaal Park de Maasduinen kun je hier eindeloos fietsen door de prachtige natuur. Maar ook de wandelaar kan zijn hart hier ophalen. Je kan wandelen door het Nationaal park, maar ook de grens oversteken naar Duitsland en daar door het Brachter Wald wandelen. Zo kun je van jouw vakantie een heerlijke fiets- of wandelvakantie maken.

Reserveer nu jouw plekje

Ben je nieuwsgierig geworden waar wij het over hebben? En wil je heerlijk komen fietsen of wandelen? Reserveer dan nu nog een plekje op onze camping in Limburg, en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie in de mooiste provincie van Nederland. 

Camping Limburg reserveren