Keuze genoeg

Ontdek
Arcen
Hertog Jan Brouwerij
Volg een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij en dompel jezelf onder in een wereld van authentieke koperen brouwketels, waar complexe brouwprocessen de boventoon voeren. Je ruikt de hop, proeft de mout en uiteraard … het bier.
Met de kids
Sevenum
Toverland
Laat je betoveren door de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan de ‘Djengu River’ of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis! Het absolute hoogtepunt is ‘Troy’, de hoogste en langste achtbaan van de Benelux!
Met de kids
Kerkrade
GaiaZOO
GaiaZOO is in 2018 opnieuw verkozen tot het ‘Leukste Uitje van Nederland’! Het is meer dan alleen een dierentuin. Je maakt gelijk ook een prachtige wandeling door het Limburgse heuvellandschap. Ook belangrijk; de dieren hebben zeer ruime verblijven en worden goed verzorgd.
Met de kids
Tegelen
Speelpark Klein Zwitserland
Lekker spelen in de buitenlucht. Ga samen op ontdekkingstocht en beleef spanning en avontuur in de natuur. In het park vind je onder andere de hoogste schommel van Nederland waarop je lekker door de lucht kun zwieren!
Kasteeltuinen arcen
Outdoor
Arcen
Kasteeltuinen Arcen
Struin door het enorme park bij het 17e eeuwse kasteel vol geur en kleur. Je vindt hier de meest uiteenlopende bloemen- en plantensoorten.
Shop till you drop
Actie in de tent
Roermond
Shop till you drop
Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen. Lekker neuzen in alle boetiekjes/vintage winkeltjes om dan net dat ene toffe item eruit plukken waar jij helemaal gelukkig van wordt. Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!