home

Keuze genoeg

Ontdek
Arcen
Thermaalbad Arcen
Echt goed tot rust komen? Stap in een oase van rust die goed is voor lichaam en geest. De thermaalbaden zijn 35 tot 36 graden en wellen op vanuit een 892 meter diepe bron.
Ontdek
Arcen
Hertog Jan Brouwerij
Volg een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij en dompel jezelf onder in een wereld van authentieke koperen brouwketels, waar complexe brouwprocessen de boventoon voeren. Je ruikt de hop, proeft de mout en uiteraard … het bier.
Met de kids
Sevenum
Toverland
Laat je betoveren door de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan de ‘Djengu River’ of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis! Het absolute hoogtepunt is ‘Troy’, de hoogste en langste achtbaan van de Benelux!
Met de kids
Kerkrade
GaiaZOO
GaiaZOO is in 2018 opnieuw verkozen tot het ‘Leukste Uitje van Nederland’! Het is meer dan alleen een dierentuin. Je maakt gelijk ook een prachtige wandeling door het Limburgse heuvellandschap. Ook belangrijk; de dieren hebben zeer ruime verblijven en worden goed verzorgd.
Met de kids
Tegelen
Speelpark Klein Zwitserland
Lekker spelen in de buitenlucht. Ga samen op ontdekkingstocht en beleef spanning en avontuur in de natuur. In het park vind je onder andere de hoogste schommel van Nederland waarop je lekker door de lucht kun zwieren!
Kasteeltuinen arcen
Outdoor
Arcen
Kasteeltuinen Arcen
Struin door het enorme park bij het 17e eeuwse kasteel vol geur en kleur. Je vindt hier de meest uiteenlopende bloemen- en plantensoorten.
Shop till you drop
Actie in de tent
Roermond
Shop till you drop
Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen. Lekker neuzen in alle boetiekjes/vintage winkeltjes om dan net dat ene toffe item eruit plukken waar jij helemaal gelukkig van wordt. Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!
Img2944b
Actie in de tent
Tegelen
Fun Forest Tegelen
In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige locatie om buiten te zijn. Omdat Fun Forest Venlo al langer dan tien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo bestaat ons park niet alleen uit ziplines en bruggetjes, maar vind je hier ook een heleboel andere unieke onderdelen. Zo klim je bij ons zomaar dwars door een auto heen en maak je aan het einde van je avontuur zo een vrije sprong naar beneden!
Kasteeltuinenarcentuinenrosarium1
Dagjes uit met korting
Limburg
Kasteeltuinen Arcen
In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa!
71i4063-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Asten
Museum Klok & Peel
Voor families met jonge kinderen zijn er vaak leerzame doe-activiteiten en cultuurliefhebbers genieten er van de uitgebreide collectie klokken en carillons.