Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Ja, prima Nee, liever niet
bekijk ander park
Boek direct
Beleggen in een tweede huis
Direct en duurzaam voordeel

Duurzaam beleggen

Direct en duurzaam voordeel

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject en in een klein en aantrekkelijk land als het onze een vastgoed dat alleen maar schaarser zal worden. En, de marktwerking is nu eenmaal: hoe schaarser, hoe waardevoller! Een slimme investering, dus.

Wanneer u een recreatiewoning als belegging aanschaft, dan hoeft u niet zoals bij andere beleggingsvormen een poos te wachten op waardevermeerdering en rendement. U kunt meteen incasseren. 

In geval van nieuwbouw kunt u bij uw eerstvolgende belastingaangifte 21% BTW terugvorderen. Dit geldt ook voor het interieur en de inventaris. De opbrengsten uit verhuur van uw recreatiewoning zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting.

U hebt uiteraard alle vrijheid om voor een beleggingsvorm te kiezen waarbij u alleen verhuurt of eentje waarbij u ook zelf op de door u gekozen momenten geniet van uw mooie bezit. U hoeft zich ook niet te bekommeren om het verhuren van uw recreatiewoning. DroomParken verzorgt dit volledig voor u. Ook dat maakt deze investering tot een interessante en relaxte beleggingsvorm.