home

Voor de leukste vakantie Noord-Limburg!

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Maasduinen maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk type weer kun je een heerlijke duik nemen want er is een overdekt zwembad, een natuurmeer met strand en zelfs een wellness. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Sophia's Maasduinen, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, springen op de airtrampoline, een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Natuurmeer Maasduinen
Water & Fun
Droompark Maasduinen
Strand en natuurmeer
Duik jij er als eerste in? Wat is er lekkerder dan om vol overgave een mooi meer in te rennen dat is omringd door bossen? Ultiem genieten is dat.
Sauna-sxc
Water & Fun
Droompark Maasduinen
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de relaxbanken wachten geduldig op je.
Img3895
Water & Fun
Droompark Maasduinen
Overdekt zwembad
Met een grote duik of een voorzicht sprongetje. Het overdekte zwembad is er voor iedereen en geeft een hoop plezier. Weer of geen weer, plons er lekker in!
Img7663
Eten en drinken
Droompark Maasduinen
Restaurant Sophia's Maasduinen
Met veel passie, plezier en enthousiasme worden de meest creatieve en heerlijke gerecht bereid. Sophia's Italian Maasduinen is meer dan alleen heerlijk eten. Het gaat om iedereen een fantastische beleving te bieden!
Verse broodjes
Eten en drinken
Droompark Maasduinen
Heerlijk ontbijten
Jij kan kiezen hoe jij wil ontbijten. Wil je gezellig in het restaurant zitten en genieten van het ontbijtbuffet? Of jouw ontbijt laten bezorgen? Je begint de dag in ieder geval goed!
Crazy-fries-3
Eten en drinken
Droompark Maasduinen
Crazy Fries
Naast ons gezellige familierestaurant Sophia's Italian hebben wij ook nog een snackbar Crazy Fries. Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 – 20.00 uur.
Spelende-kinderen
Met de kids
Droompark Maasduinen
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Met de kids
Droompark Maasduinen
Skelteren
De kids kunnen het park lekker verkennen op de skelter. Op onderzoek gaan op onbekend terrein is toch het leukste wat er is? Op dat vlak zullen de kinderen het vast met je eens zijn!
Dsc01255b
Met de kids
Droompark Maasduinen
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
Multifunctioneel sportveld
Outdoor
Droompark Maasduinen
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles gaan! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! ;-)
Img4472
Actie in de tent
Droompark Maasduinen
Fitnessruimte
Sporten geeft je energie. Je start de dag al meteen lekker en geniet daarna extra van de rust om je heen. Maak dus lekker gebruik van onze fitnessapperatuur.
Img7697
Ook nog
Droompark Maasduinen
Vergaderfaciliteiten
Ben je op zoek naar een mooie vergaderruimte? Op Droompark Maasduinen hebben we een sfeervolle ruimte voor je beschikbaar. Bij interesse nemen we graag persoonlijk contact met je op.
Img1999
Extra plezier
Droompark Maasduinen
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Ontdekt de meest mooie dorpjes en schitterende landschappen! Bij de lobby kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week.
Skelterverhuur
Extra plezier
Droompark Maasduinen
Skelterverhuur
Lekker rondscheuren op een skelter. Kinderen houden ervan. Het voelt stiekem toch wel een beetje stoer om zo’n karretje te besturen.
Toiletgebouw
Toch handig!
Droompark Maasduinen
Toiletgebouw
Hygiëne is belangrijk. Al onze parken zijn daarom voorzien van een ruim en schoon toiletgebouw dat voorzien is van alle gemakken. Je mag hier gratis gebruiken maken van de douches.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Maasduinen
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding. Die jij gratis mag gebruiken!