Ja, prima Nee, liever niet
bekijk ander park
Boek direct
Veel sport- en spelfaciliteiten!
Er is zoveel te doen..
Faciliteiten overzicht

Sporten en spelen

Op DroomPark Maasduinen vindt u diverse sportfaciliteiten. Genoeg mogelijkheden om tijdens uw vakantie actief bezig te zijn of te werken aan uw conditie. Daarnaast vindt u op onze kindvriendelijke camping ook diverse speelfaciliteiten, waar de (klein)kinderen zich prima mee zullen vermaken.

Multifunctioneel sportveld

Op het multifunctioneel sportveld kunt u tennissen, voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en nog veel meer. Tijdens schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk foto's

Multifunctioneel sportveld

Fitnessruimte

DroomPark Maasduinen beschikt over een compleet nieuwe wellnessvoorziening met fitnessruimte. Hier kunt u lekker sportief bezig zijn op de fitnessapparatuur!

Bekijk foto's

Fitnessruimte

Air trampoline

Lekker springen, salto’s maken en allerlei andere kunstjes oefenen. Op onze enorme airtrampoline is ruimte voor iedereen.

Bekijk foto's

Air trampoline

Speeltoestellen

Op de verschillende velden staan diverse speeltoestellen opgesteld. Ook in en bij het zwemwater kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren.

Bekijk foto's

Speeltoestellen

Skelterverhuur

Voor de kinderen zijn er skelters te huur. Hiermee kunnen ze lekker op het park rondrijden en alles verkennen.

Bekijk foto's

Skelterverhuur

Animatie

Het DroomParken recreatieteam zorgt voor een gezellig programma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zullen alleen plaatsvinden tijdens de volgende schoolvakanties en feestdagen: Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie. Wanneer er animatie is, is het programma hiervan te vinden bij 'omgeving' ..'evenementen'.

Evenementen Bekijk foto's

Animatie