Fietsvakantie op Droompark Maasduinen

Droompark Maasduinen is prachtig gelegen in natuurgebied Park de Maasduinen. Dit nationaal park is uitstekend geschikt voor mensen die een fietsvakantie hebben. Het is een mooi park dat heide en boslandschap afwisselt. Het is één van de drie nationale parken in Noord-Limburg, en strekt zich uit in het gebied tussen de maas en de Duitse grens.

Richt je eigen fietsvakantie in

Nationaal park de Maasduinen is een prachtig gebied om doorheen te fietsen tijdens een fietsvakantie. U kunt uw eigen fiets meenemen, maar u kunt op DroomPark Maasduinen ook een fiets huren. Fietsen in Limburg is nog nooit zo makkelijk geweest!

Tijdens uw fietsvakantie in Limburg kunt u aan de hand van genummerde knooppunten eenvoudig uw fietsroute door Limburg uitstippelen. Ook zijn er kaarten waar meerdere fietsroutes opstaan die u langs de mooiste plekken van Limburg leiden.

Ook uitstekend wandelgebied

Liever de benen strekken met een mooie wandeling door de natuur? In en rond Droompark Maasduinen zijn ook tal van prachtige wandelroutes te vinden. Struinen door de heide en de bossen was nog nooit zo mooi. En bovendien kun je zelf bepalen hoe lang jouw wandeltocht wordt. Wordt het een korte route van 2 kilometer, of ga je flink doorlopen en 15 kilometer afleggen? Dat bepaal je zelf. Het is in ieder geval zo, dat je van jouw fietsvakantie op Droompark Maasduinen ook met gemak een wandelvakantie kan maken.

Huur nu jouw plekje op Droompark Maasduinen

Zoals je kan zien beschikt Droompark Maasduinen over een uitstekende omgeving om jouw fietsvakantie door te brengen. Wil je er zeker van zijn dat jouw fietsvakantie op-en-top geregeld is? Reserveer dan nu jouw plekje op ons Droompark, en laat jouw fietsvakantie met een vliegende start beginnen. 

De mooiste vakantiehuizen voor jou

Bij Droompark Maasduinen heb je de keuze uit de allermooiste vakantiehuizen. Kies bijvoorbeeld voor het Tiny House. Deze stijlvolle 2-persoons accommodatie is ideaal als uitvalsbasis voor een fietsvakantie. Of kies voor de Cube la Mer als je met vier personen op vakantie gaat. De vakantiehuizen zijn allemaal zeer stijlvol en van alle gemakken voorzien. Het zal je dus aan niets ontbreken tijdens jouw fietsvakantie in Limburg.