home

Ga op pad!

Geniet van het Bourgondische leven in Limburg

Wij hebben een aantal superleuke activiteiten in de omgeving voor je geselecteerd. Hier krijg je gegarandeerd weer frisse energie van! Laat je zintuigen prikkelen in de Kasteeltuinen van Arcen of proost met z’n alle op het goede leven in de Hertog Jan Brouwerij.

Keuze genoeg

Ontdek
Arcen
Thermaalbad Arcen
Echt goed tot rust komen? Stap in een oase van rust die goed is voor lichaam en geest. De thermaalbaden zijn 35 tot 36 graden en wellen op vanuit een 892 meter diepe bron.
Ontdek
Arcen
Hertog Jan Brouwerij
Volg een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij en dompel jezelf onder in een wereld van authentieke koperen brouwketels, waar complexe brouwprocessen de boventoon voeren. Je ruikt de hop, proeft de mout en uiteraard … het bier.
Ontdek
Kastelen
Waan je even in een andere tijd. De tijd van de ridders, jonkvrouwen en rovers. Flaneer door de grote hoge ruimtes van het kasteel of door de uitgestrekte kasteeltuinen. Een heerlijk gevoel.
Met de kids
Sevenum
Toverland
Laat je betoveren door de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan de ‘Djengu River’ of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis! Het absolute hoogtepunt is ‘Troy’, de hoogste en langste achtbaan van de Benelux!
Met de kids
Kerkrade
GaiaZOO
GaiaZOO is in 2018 opnieuw verkozen tot het ‘Leukste Uitje van Nederland’! Het is meer dan alleen een dierentuin. Je maakt gelijk ook een prachtige wandeling door het Limburgse heuvellandschap. Ook belangrijk; de dieren hebben zeer ruime verblijven en worden goed verzorgd.
Met de kids
Tegelen
Speelpark Klein Zwitserland
Lekker spelen in de buitenlucht. Ga samen op ontdekkingstocht en beleef spanning en avontuur in de natuur. In het park vind je onder andere de hoogste schommel van Nederland waarop je lekker door de lucht kun zwieren!
Np maasduinen_5af01a19c7fcd
Uitjes in corona-tijd
Fietsen & Wandelen
Nationaal Park De Maasduinen is een uniek gebied dat is ontstaan door een samenspel van water, wind en mens. Het resultaat is een prachtig opwaaiend stuifgebied met vele flora en fauna en een groot helderblauw meer.
Kasteeltuinen arcen
Outdoor
Arcen
Kasteeltuinen Arcen
Struin door het enorme park bij het 17e eeuwse kasteel vol geur en kleur. Je vindt hier de meest uiteenlopende bloemen- en plantensoorten.
Fun forest
Outdoor
Fun Forest
Volg een van de diverse klimparcoursen in het Fun Forest in Venlo. Klim, terwijl je bent gezekerd, hoog de bomen in en sjees per kabel van de ene boom naar de andere. Je kunt hier genoeg actie beleven voor jong en oud!
Shop till you drop
Actie in de tent
Roermond
Shop till you drop
Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen. Lekker neuzen in alle boetiekjes/vintage winkeltjes om dan net dat ene toffe item eruit plukken waar jij helemaal gelukkig van wordt. Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!
Avalon01
Dagjes uit met korting
Attractiepark Toverland
Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.
Gaiazoo-rode-panda-kader-logo-0416-v1-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
GaiaZOO
Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag!
Kasteeltuinenarcentuinenrosarium1
Dagjes uit met korting
Limburg
Kasteeltuinen Arcen
In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa!
71i4063-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Asten
Museum Klok & Peel
Voor families met jonge kinderen zijn er vaak leerzame doe-activiteiten en cultuurliefhebbers genieten er van de uitgebreide collectie klokken en carillons.
52
Dagjes uit met korting
ZooParc Overloon
Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.