Ja, prima Nee, liever niet
bekijk ander park
Boek direct
Sporten en bewegen
Geen probleem in deze omgeving
Omgeving overzicht

Sportief en actief 

Vindt u het, naast het luieren op vakantie, ook lekker om actief te zijn? U kunt in de omgeving heerlijk shoppen in Designer Outlet Roermond, een bezoekje brengen aan het Fun Forest klimpark en nog veel meer..

Trappen en Happen

Sportief Limburg verkennen, kunst bekijken, genieten van de mooie omgeving en heerlijk Bourgondisch eten op verschillende sfeervolle en bijzondere locaties. Dat is Trappen & Happen!

Meer informatie

Trappen en Happen

Fun Forest

Drie uur lang mogen dappere bergbeklimmers de klimparcoursen bij klimpark Fun Forest beklimmen. Er zijn verschillende parcoursen voor jong en oud.

Meer informatie

Fun Forest

Voetgolf

Voetgolf is al enkele jaren te spelen in Nederland en nu ook in Limburg! We hoeven het denk ik niet uit te leggen, maar het is een combinatie tussen voetbal en golf. 

Meer informatie

Voetgolf

Vissen

Op slechts 2 km van het park ligt een prachtige grote visvijver! Om te kunnen vissen aan deze vijver, moet u beschikken over een speciale vispas, welke bij ons aan de receptie verkrijgbaar is. Wij wensen u veel visplezier!

Vissen

Designer Outlet Roermond

Shoppen in Designer Outlet Roermond staat synoniem aan outlet shoppen in stijl. Geen enkel outlet centre heeft zoveel unieke designer labels en internationale merken, onder één dak als Designer Outlet Roermond. 

Meer informatie

Designer Outlet Roermond

Flitesim Roermond B.V

Beleef de fascinatie van het vliegen. Heeft u altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in de cockpit van een van de meest geavanceerde verkeersvliegtuigen ter wereld? Vandaag bent u de piloot en bestuurt u onze state of the art A320 flight simulator helemaal zelf.

Meer informatie

Flitesim Roermond B.V

Rundje Koeberg

Elke 2e zondag van de maand (behalve in juli en augustus) kunt u hardlopen, wandelen, Nordic Walking, moutainbiken of fietsen vanuit dorpscentrum Kerkeböske, aan de Koeberg 3 in Helden. 

Meer informatie

Rundje Koeberg