Een vakantiehuis in Limburg geeft u talloze mogelijkheden tot uitstapjes in Nederland, België en Duitsland. Gelegen in het prachtige Belfeld biedt DroomPark Maasduinen u de kans op een vakantie vol rust en ontspanning. Binnen een aantal minuten bevindt u zich in een Duits natuurreservaat, terwijl de Belgische grens is gelegen op slechts 30 minuten met de auto. Een vakantiehuis in Limburg is een uitstekende uitvalsbasis om activiteiten op het park en in de omgeving te ondernemen.

Vakantiehuizen Limburg

Onze vakantiehuizen in Limburg zijn voorzien van allerlei luxe, zodat u volledig kunt genieten van uw vakantie. Ook heeft het park voldoende faciliteiten om elke vakantiedag van een leuk en gezellig tintje te voorzien. De vakantiehuizen zorgen er bij elk jaargetijde voor dat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Vakantiehuis Limburg huren

Op Droomparken Maasduinen kunt u verschillende soorten vakantiehuizen huren. Of u nu komt met een grote groep of gezellig met z’n tweetjes, een vakantiehuis Limburg huren wordt bij Droomparken Maasduinen altijd een succes!