Een vakantiehuis in Limburg geeft u talloze mogelijkheden tot uitstapjes in Nederland, België en Duitsland. Gelegen in het prachtige Belfeld biedt DroomPark Maasduinen u de kans op een vakantie vol rust en ontspanning. Binnen een aantal minuten bevindt u zich in een Duits natuurreservaat, terwijl de Belgische grens is gelegen op slechts 30 minuten met de auto. Een vakantiehuis in Limburg is een uitstekende uitvalsbasis om activiteiten op het park en in de omgeving te ondernemen.

Vakantiehuizen Limburg

Onze vakantiehuizen in Limburg zijn voorzien van allerlei luxe, zodat u volledig kunt genieten van uw vakantie. Ook heeft het park voldoende faciliteiten om elke vakantiedag van een leuk en gezellig tintje te voorzien. De vakantiehuizen zorgen er bij elk jaargetijde voor dat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Vakantiehuis Limburg huren

Op Droomparken Maasduinen kunt u verschillende soorten vakantiehuizen huren. Of u nu komt met een grote groep of gezellig met z’n tweetjes, een vakantiehuis Limburg huren wordt bij Droomparken Maasduinen altijd een succes!

Waarom een vakantiehuis in Limburg huren?

Maar waarom zou je een vakantiehuis in Limburg huren? Nou, er zijn een heleboel goede redenen om een vakanitehuis in Limburg te huren! Allereerst is Limburg een prachtige provincie. Met prachtige natuur, mooie steden en een gezellige cultuur spat de veelzijdigheid er vanaf! Je kunt hier uitstekend fietsen, heerlijk wandelen en heel goed steden bezoeken!

Leuke uitstapjes in Limburg

Ook zijn er hele leuke uitstapjes in Limburg te ondernemen. Bijvoorbeeld een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen. Deze prachtige tuinen tonen je een stukje natuurlijke schoonheid. 
Ook leuk: een bezoek aan Gulpen, en de Gulpener Brouwerij. Dit lekker bier wordt in het Limburgse dorpje Gulpen gebrouwen, en is zeker een bezoek waard!

Heerlijk fietsen en wandelen

Wist je dat je vanuit je vakantiehuis in Limburg heerlijk kan fietsen en wandelen. Sterker nog: Droompark Maasduinen is de ideale uivalsbasis voor jouw fietsvakantie. Fietsen door Nationaal Park de Maasduinen is dé manier om even heerlijk tot rust te komen. Maar ook wandelen kan uitstekend. Kortom, jouw vakantiehuis in Limburg is dé uitvalsbasis voor jouw fiets- of wandelvakantie.