DroomPark Maasduinen ligt in het glooiende, groene Noord-Limburg. Dichtbij de grens met Duitsland en België zijn leuke stedentrips naar Düsseldorf en Luik zo gemaakt. Zo voelt je vakantie op ons vakantiepark in Limburg als stukje buitenland. Het schitterende Maasdal en de Peel is met haar bossen, heide en vennen de ideale omgeving voor fietsers en wandelaars.

Vakantieparken in Limburg hebben iets speciaals

Niet elk vakantiepark is hetzelfde. En dat geldt zeker voor vakantieparken in Limburg. Want Limburg is een prachtige provincie met mooie natuur en... heuvels. Dat maakt van de provincie Limburg dé provincie voor een fiets of wandelvakantie. En daar kun je vanaf Droompark Maasduinen uitstekend gebruik van maken. Fiets of wandel heerlijk door de Maasduinen, ga picknicken aan de Maas of kom gewoon genieten van Limburg in het algemeen.

Boek bij ons vakantiepark in Limburg

Wil je de vakantie doorbrengen bij DroomPark Maasduinen, boek dan nu bij ons vakantiepark in Limburg. Je hebt de keuze uit verhuuraccommodaties en groepsaccommodaties. Je kunt ook gebruik maken van onze speciale arrangementen, zoals het BBQ arrangement. Boek bij ons vakantiepark in Limburg