alle accommodaties

Less is more | Type TH4

Tiny House Plus

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Minder huis, meer leven

De Tiny House Movement is een sociale stroming die een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven promoot. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” Onze Tiny Houses liggen midden op het heuvelachtige park. Een overnachting hier brengt je dichterbij de natuur.

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden. Het Tiny House beschikt over alle voorzieningen die je je wenst. Vlakbij de Tiny Houses, in de cirkel met kleine Tiny Houses is een openlucht binnenplaats met een vuurplek en een heerlijke (gedeelde) hottub* waar je heerlijk kan genieten!  

Kijk hier voor alle informatie over het gebruik van de gedeelde hottub. 

Het Tiny House is voorzien van:

  • eenslaapkamer met een tweepersoonsbedden, en twee losse bedden;
  • Een badkamer met douche en wastafel;
  • Een keuken met combimagnetron, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

*Het hout wat je nodig hebt voor de barbecue en hottub kun je bij de lobby kopen, dat hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen.
**Vanwege het vergrote risico op brandgevaar door de aanhoudende droogte, bestaat de kans dat de hottub niet gebruikt kan worden. Wij kunnen hier op voorhand niet over communiceren, informeer naar het gebruik van de hottub tijdens het inchecken.

Woning Bijzonderheden
TH410Woning beschikt alleen over een magnetron

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.