alle accommodaties

Geniet van het buitenleven | Type F

Veranda

Aantal personen: 6/Aantal slaapkamers: 3

Weer of geen weer, jij zit lekker buiten!

De “Veranda” ligt vlakbij het strand. Dit strandthema is ook doorgevoerd in de aankleding van de Veranda. De woning is heel ruim opgezet en is voorzien van een licht kleurenpalet. Je loopt vanuit de woonkamer zo door naar het terras. Voel je vrij in de Limburgse heuvels!

De Veranda is voorzien van:

  • Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden;
  • Keuken met koelvriescombinatie, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat (enkele veranda’s beschikken over een vaatwasser zie bijzonderheden);
  • Badkamer met luxe douche en badkamermeubel;
  • Aparte toiletruimte.
WoningBijzonderheden
B064Beschikt over gashaard, keuken met kookeiland, tuinhuis, twee terrassen, geen overdekt terras, prachtig gelegen aan de rand van het park met uitzicht over het water.
B102Woning beschikt over een overdekt terras
B106Woning beschikt over een overdekt terras

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.