alle verkoopwoningen

Solide bouw, stoere presentatie

Cube La Mer Premium Plus

Woning: € 149.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 65.000,- k.k. (prijs vanaf)of€ 4.400,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

De Cube La Mer kenmerkt zich door zijn bijzondere vormgeving. Wie wil er nou niet recreëren in deze luxe woning? De woning is onder architectuur gebouwd, functioneel, eigentijds en bijzonder stijlvol. De slimme ruimteverdeling en sfeer in de woning maken dit object tot een bijzonder geliefde keuze. De woning heeft een ruime master bedroom en ook de tweede slaapkamer is royaal. De separate badkamer met toilet is luxe afgewerkt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een hoge kwaliteit van afwerking. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht dankzij de grote raampartijen, welke tevens zorgen voor een zeer prettige lichtinval.

Opmerkingen

De woning is voorzien van centrale verwarming. De openslaande deuren naar het terras zorgen voor een extra vakantiebelevenis. Uiteraard is de woning ook gebouwd van zeer onderhoudsvriendelijke materialen en uitstekend geïsoleerd.

Extra’s

De woning wordt geleverd inclusief tuinaanleg en beschikt over een eigen parkeerplaats. De Cube la Mer is ideaal als tweede thuis maar ook erg geschikt om in te zetten voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Bekijk plattegrond
Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?