DroomPark Maasduinen is gelegen in het glooiende groene Noord-Limburg. Nationaal Park De Maasduinen biedt tientallen kilometers aan wandelpaden, waardoor u tijdens het wandelen in Limburg bij iedere stap iets anders ziet. Er zijn korte en lange wandelroutes beschikbaar. Het is ook mogelijk om wandelroutes te combineren om een wandeling naar uw eigen wensen uit te stippelen. Wandelen in Limburg is voor iedereen!

Wandelen in Limburg door de mooiste natuur.

Limburg is de ideale provincie als u houdt van wandelen door de natuur. Wandelend door het golvende landschap omgeven door de ongerepte natuur begeeft u zich in misschien wel een van de mooiste plekjes van Nederland. Staatsbosbeheer heeft zelf een lijst gepubliceerd met de mooiste wandelroutes van natuurgebied Maasduinen. Wij delen alvast even de top 3 met u:

  1. Wandelroute Rivierduinen (6,4km)

Deze route is ook in te korten tot een lengte van 3 km en loopt langs en over de oude duinen van de rivier de Maas. Vanaf de toppen heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied.

 

  1. Wandelroute Duvelskuul (7,2 km)

Deze prachtige wandeling loopt onder andere langs de oude ruïne van kasteel Bleijenbeek en over een golfbaan. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens deze route.

 

  1. Wandelroute Broederbos (7,9 km)

Deze route  is in te korten tot 5 km en loopt over de maasduinen afgewisseld door naald- en loofbos.

Ook voor kinderen is wandelen in Limburg een leuke activiteit. Met de gezinswandel App Maasduinen ontdekken u en de kinderen een deel van het park op een spannende en speelse wijze.