Bungalow huren in Gelderland

Wil je een bungalow huren in Gelderland? Dan zit je op Droompark Marina Strandbad aan het juiste adres. Droompark Marina Strandbad is een bungalowpark Gelderland dat prachtig ligt aan de rand van de Veluwe, de IJsselvallei en de Achterhoek. Dat betekent dat de omgeving prachtig afwisselend is.

Ontdek de omgeving

De omgeving van het park is ideaal voor wandelaars en fietsers. Met de fiets over de Veluwe is dan ook een heerlijke bezigheid vanaf het park. En voor je het weet sta je op de Veluwe. Dus vergeet vooral je fiets niet mee te nemen als je een bungalow in Gelderland gaat huren, wantje hebt hem sowieso nodig!

Genieten op het park

Een bungalow huren Gelderland op Marina Strandbad heeft nog meer voordelen. Er is namelijk heel veel leuks te beleven op het bungalowpark. Zo is er een buitenzwembad op het park aanwezig. Hier kan in de warme zomermaanden heerlijk gezwommen worden. Ook zijn er verschillende speeltuinen, waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven. Lekker glijden, klimmen, wippen... Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor de watersporter

Ook de watersporter kan heel goed op vakantie op Droompark Marina Strandbad. Want zeer vlakbij het park ligt een hele toffe beachclub. Hier kunnen diverse watersportactiviteiten worden beleeft. Waterskiën en Wakeboarden kan optimaal op het water bij Beach Club Stroombroek. En ben je niet zo extreem ingesteld? Dan kun je ook gewoon kanovaren op het meer naast het vakantiepark.

Keuze uit verschillende bungalows

Ga je een bungalow huren in Gelderland? Dan is het natuurlijk fijn als je een beetje kan kiezen waar je je vakantie in gaat doorbrengen. Daarom biedt Marina Strandbad verschillende luxe bungalows te huur aan. Deze zijn allemaal volledig ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Ben je nieuwsgierig naar de huurmogelijkheden? Bekijk dan snel het aanbod.

Ontdek de Achterhoek

Vanaf Droompark Marina Strandbad kun je uitstekend de Achterhoek ontdekken. Droompark Marina Strandbad ligt namelijk in de Achterhoek. De Achterhoek is een prachtige omgeving in Gelderland, dat bekend staat om zijn vele natuur en leuke steden. Zutphen bijvoorbeeld, is een prachtige oude stad op het randje van de Achterhoek. Deze Hanzestad is al eeuwen oud, en dat zie je sterug in de architectuur. Deze stad is absoluut een bezoekje waard tijdens uw vakantie op Droompark Marina Strandbad.

Boek nu op Droompark Marina Strandbad

Dus je gaat een bungalow huren in Gelderland op Droompark Marina Strandbad? Mooi! Dat kan namelijk heel gemakkelijk online. Beslis welke bungalow je wilt huren, vul je gegevens in en geef aan wanneer je op vakantie wilt. En dan zien we je hopelijk heel snel op ons park!

Boek hier je vakantie