Een luxe bungalowpark in Gelderland gelegen in een schitterende omgeving

Wil jij op vakantie of even een weekendje weg en ben jij op zoek naar een luxe bungalowpark in Gelderland? Dan is Droompark Marina Strandbad de locatie om dat te doen!

Dit schitterende bungalowpark in Gelderland is onze nieuwste Droompark aan de IJssel. 

Ons park beschikt over luxe en schitterende accommodaties en je kan hier gebruik maken van veel faciliteiten! Nieuwsgierig? 

Bekijk hier alvast onze luxe accommodaties

Unieke accommodaties op ons bungalowpark in Gelderland

Op ons bungalowpark in Gelderland hebben we verschillende typen bungalows en vakantiewoningen. Je kan bij ons accommodaties huren van verschillende groottes. Zo hebben wij bungalows die plaats bieden aan maximaal twee, vier en zes personen.

Ben je van plan om met vrienden te komen, jouw gezin of samen? Geen probleem want bij Droompark Marina Stranbad is er voor iedereen wat wils!

  • Geniet van het strandleven in een Beach House.
  • Onze Cube la Mer vakantiewoningen zijn ideaal voor gezinnen.
  • Wil je meer luxe en nog comfortabeler vakantie vieren? Dan is de Cube Exclusif iets voor jou!

Een bungalowpark met fijne faciliteiten

De uitgebreide en fijne faciliteiten die op Droompark Marina Strandbad aanwezig zijn maken jouw vakantie nog veel gezelliger, fijner, leuker en relaxter. 

Zo kan jij met mooi weer een verfrissende duik nemen in ons diepblauwe buitenzwembad of in ons natuurmeer. Hier kan je lekker relaxen op het strandje wat er naast ligt!

Vergeet ook niet met mooi weer een bootje te huren op ons bungalowpark in Gelderland. Huur een luxe sloep bij onze jachthaven en ga een dagje varen op de IJssel. Neem wat hapjes en drankjes mee en geniet van de zon! Na een dagje varen en gezelligheid heb je meestal geen zin meer om te koken.

Neem daarom gezellig plaats bij ons restaurant: Sophia's Italian. Haal je liever iets af? Dan is dat ook mogelijk! Bij onze snackbar Crazy Fries is van alles verkrijgbaar. 

Speciaal voor de kinderen is er een heel leuk animatieteam aanwezig! Hier kunnen ze deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten en het is de ideale plek om nieuwe vriendjes te maken. Het maken van plezier en veel lol. Dat vinden wij erg belangrijk op ons bungalowpark in Gelderland!

Ook zonder het animatieteam kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken bij één van onze grote speeltuinen of in het water. Droompark Marina Strandbad is een waar speelparadijs voor kinderen!

bungalowpark Gelderland

bungalowpark in-Gelderland

Ons bungalowpark in Gelderland heeft de ideale ligging

Ons luxe bungalowpark in Gelderland bevindt zich op een werkelijk fantastische plek. Droompark Marina Strandbad ligt op de grens van de Veluwe, de Achterhoek en de IJsselvallei.

Rust, prachtige natuur, ruimte en ontspannen. Dat is waar Droompark Marina Strandbad voor staat. De unieke locatie geeft mogelijkheden tot prachtige wandelingen, fietstochten en watersport. 

In de omgeving van ons bungalowpark is er genoeg te doen! Met de kinderen kan je aapjes kijken in Apeldoorn. Hier lopen de apen vrij en dit is een toffe ervaring voor zowel jong als oud!

Ben je toe aan rust en wil jij tot jezelf komen? Dan kan je een dag heerlijk ontspannen bij één van de heerlijke sauna's van de Select Wellness Group.

Toch liever iets actief? Pak dan de fiets en verken de Hoge Veluwe. Dit Nationale Park beschikt over een bijzondere combinatie van diverse landschappen. Je kijkt je ogen uit! Kortom: er is genoeg te doen in de omgeving van ons bungalowpark in Gelderland!

Bungalow kopen in Gelderland?

Wil je wanneer jij maar wilt naar ons bungalowpark in Gelderland komen? Overweeg dan eens om een bungalow te kopen. Vakantie in eigen land was op deze manier nog nooit zo veelzijdig en leuk!

Wil je onbeperkt genieten van de vele voordelen die Gelderland, de Veluwe en de Achterhoek te bieden heeft? Bekijk dan hier het verkoopaanbod. Een groot aanbod aan prachtige vakantiehuizen en bungalows in verschillende prijsklassen. 

Genieten van een vakantie of een weekendje op de grens van de Achterhoek, de Veluwe en Gelderland? Je bent van harte welkom op ons bungalowpark in Gelderland. 

Verzeker jezelf van een plek op ons bungalowpark in Gelderland

Overweeg je om een luxe bungalow op ons park te boeken? Wacht dan niet te lang en verzeker jezelf van een heerlijke vakantie op ons bungalowpark in Gelderland.

Onze sfeervolle bungalows zijn doorgaans snel volgeboekt. Geniet op Droompark Marina Strandbad van de mooie omgeving, fijne faciliteiten en van jouw eigen luxe bungalow! 

Boek hier snel jouw favoriete bungalow