home

Voor de leukste vakantie aan de IJssel!

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Marina Strandbad maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk type weer kun je een heerlijke duik nemen want er is een buitenzwembad, een natuurmeer met strand en zelfs een wellness. Of huur een luxe sloep en ga een heerlijk dagje varen op de IJssel. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Sophia's Italian, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar Crazy Fries.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, kanoën in het meer en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Selectie_droomparken_2017_nkf9569_2
Water & Fun
Droompark Marina Strandbad
Strand en natuurmeer
Duik jij er als eerste in? Of geniet je liever vanaf het strand van het mooie uitzicht? Het natuurmeer is omringd door bomen, ideaal voor een heerlijk dagje rust.
Img3355
Water & Fun
Droompark Marina Strandbad
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna, infraroodsauna en de zonnebanken wachten geduldig op je.
Img2452_5db8519ea6b03
Water & Fun
Droompark Marina Strandbad
Buitenzwembad
Zwemmen in de buitenlucht. Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. Kortom je wordt er gewoon vrolijk van. Waag dus snel die sprong in het diepe!
Img4435dp-nieuw-park-in-olburgen
Water & Fun
Droompark Marina Strandbad
Jachthaven
Ontdek de duurzame haven op Droompark Marina Strandbad. Lid van de Blauwe Vlag, ligplaatsen voor 170 zeil- en motorboten met stroomaansluiting en een pompstation om de tank van jouw boot te vullen zodat je lekker kan blijven varen!
D21e1de8-6162-41da-bc15-caa849b2c33a
Water & Fun
Droompark Marina Strandbad
Kano's
Kanoën is zo leuk! Wat is er nou leuker dan samen in een bootje zitten en over het water glijden dwars door de mooie natuur. Dat geeft een heerlijk gevoel, als de samenwerking natuurlijk goed is en je in evenwicht bent samen.
Site-droomparken-slider-1
Water & Fun
Droompark Marina Strandbad
Bootverhuur
Zin om een dagje te varen en te genieten van het mooie uitzicht langs de IJssel? Huur een sloep en vertrek vanuit de jachthaven voor een heerlijk dagje op het water. Je huurt al een sloep voor een halve dag vanaf €95,-. Ook meerdere dagen huren is mogelijk. Je hebt geen vaarbewijs nodig.
Img3406_5be021cabe08d
Eten en drinken
Droompark Marina Strandbad
Restaurant Sophia's Italian
Met veel passie, plezier en enthousiasme worden de meest creatieve en heerlijke gerecht bereid. Sophia's Italian is meer dan alleen heerlijk eten. Het gaat om iedereen een fantastische beleving te bieden!
Eten en drinken
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen. Geopend op dezelfde openingstijden als de lobby.
Img2423_5e28037e79926
Eten en drinken
Droompark Marina Strandbad
Crazy Fries
Naast ons gezellige familierestaurant Sophia's Italian hebben wij ook nog een snackbar Crazy Fries. Iedere dinsdag en woensdag geopend van 16.30 – 20.00 uur.
Img2441
Met de kids
Droompark Marina Strandbad
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Met de kids
Droompark Marina Strandbad
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven! Kijk voor het actuele programma op onze app.
Beach-blue-bouy-190294
Outdoor
Droompark Marina Strandbad
Hengeltje werpen
Gooi je hengel uit op de meest prachtige visplekken. Neem de mooie omgeving in je op, terwijl je rustig wacht op je volgende vangst.
Img1999
Extra plezier
Droompark Marina Strandbad
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de lobby kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week. Hier kun je ook e-choppers, skelters en elektrische fietsen huren.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Marina Strandbad
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding. Die jij gratis mag gebruiken!
4387918127289810137943833916468239273558016n
Actie in de tent
Droompark Marina Strandbad
E-chopper huren
Verken de omgeving eens een keer op een andere manier met een E-chopper! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier en heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper door de omgeving.