service

Lekker varen

Bootverhuur

Happy Boats Bootverhuur op Marina Strandbad

Geniet van het rustige water op de rivier Zwarte Schaar of trek de IJssel op en vaar bijvoorbeeld naar de Rhederlaagse meren. Dat kan met de luxe boten en sloepen van Happy Boats, zo vanuit de haven vanaf het park. Vaar naar één van de mooie strandjes of vaar naar de verschillende meren in de buurt. Wist je dat je in 30 minuten op de Rhederlaagse plassen bent en kunt genieten van de mooie aangelegde strandjes?

De luxe boten en sloepen van Happy Boats zijn uitgerust met een cabrioletkap (tegen wind en zon), luxe bank, tafel, ergonomisch stuur en een zwemtrapje. De IJssel kan een sterkte stroming hebben en daarom zijn onze Happy Boats op deze locatie allemaal uitgerust met een 15pk motor. Immers: veiligheid voorop! Krijg jij al zin om te varen?

Wacht niet langer en bezoek de website van Happy Boats, wordt geïnspireerd door leuke activiteiten en reserveer volledig online de boot of sloep van jouw keuze voor een dag of weekend dat jouw uitkomt. Ook een week reserveren is mogelijk. Wil jij direct vandaag een boot huren? Zelfs dat kan via de website. Dan kan de voorpret maar beginnen! (Ben je al op het park? Bezoek de website met je mobiele telefoon of loop even langs bij de lobby).

Huur al vanaf € 95 een luxe sloep of boot. Je heeft geen vaarbewijs nodig.

Direct reserveren

 

2018_01A_Logo-en-Slogan-pms_Happy-Boats_transparant[3]

Bekijk foto's