doen: op het park

Bootjes kijken

Jachthaven

Droompark Marina Strandbad ligt aan een zijtak van de IJssel. De rivier is hier ca. 100 meter lang en bestaat uit schoon water waarin je naar hartenlust kunt zwemmen, vissen of waterskiën. De tocht naar Marina Strandbad biedt je tal van prachtige uitzichten en mooi plekjes om even 'uut te bloazen' (zoals wij dat zeggen in de Achterhoek).

Duurzame haven en lid van de Blauwe Vlag
De jachthaven op Droompark Marina Strandbad is een duurzame haven met o.a. LED-verlichting, warm douchewater op zonne-energie en beschikt over een passanten steiger, pompstation om te tanken, en de haven is lid van de Blauwe Vlag. Deze jaarlijkse milieu-onderscheiding wordt uitgereikt aan stranden en jachthavens die aangetoond hebben veilig te zijn en beschikken over schoon water. Lees meer over de blauwe vlag

Hollands wel-varen!
Geniet van groene landschappen die zich uitstrekken tot aan de verre horizon, van de water- en weidevogels, de wolkenluchten, de koeien en de schapen. Zwaai naar de fietsers op de dijk en geniet vanaf het dek van je boot van de zon, het water en een heerlijk vakantiegevoel. Hollands welvaren in optima forma.

Ligplaatsen
Marina Strandbad heeft fullservice ligplaatsen voor elk type boot en heeft plaats voor zo’n 170 zeil- en motorboten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid.

In de jachthaven vind je verder:

  • modern sanitair
  • een drijvend tankstation
  • een vuil- en bilgewaterpomp
  • een trailerhelling met cradle wagen.