Home

Open dagen bij Droompark Marina Strandbad: zaterdag 26 september & zondag 27 september

Ontdek het Droompark aan de Ijssel met jachthaven

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu de vraag naar binnenlandse vakanties toeneemt. Een perfect moment om te investeren in jouw eigen recreatiewoning voor eigen gebruik, verhuur met mooi rendement of een combinatie van beide.

Bezoek op zaterdag 26 en zondag 27 september de open dagen op Droompark Marina Strandbad en ontdek dit prachtige, nieuwe park met eigen jachthaven aan de IJssel. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op het park, de faciliteiten en je te laten informeren over de aankoop van jouw recreatiewoning. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen op zaterdag 26 en zondag 27 september. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt de moeite waard.

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om een afspraak te maken een van onze verkoopadviseurs tijdens de open dagen of op een moment dat jou uitkomt. Onze verkoopadviseurs staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige Droompark aan de IJssel.  

Ontdek het park

Bekijk het woningaanbod en woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Ontdek Droompark Marina Strandbad
Persoonlijke rondleiding
  • Onze accountmanager, Harry Verbeucken neemt je graag mee op een persoonlijke rondleiding over Droompark Marina Strandbad.

Zaterdag 26 september en zondag 27 september

Open dagen Droompark Marina Strandbad

Ontdek dit nieuwe Droompark prachtig gelegen aan de Ijssel met eigen jachthaven

Droompark Marina Strandbad biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de grens van de Achterhoek en de Veluwe. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, aan de Ijssel met eigen jachthaven en midden in de natuur van de landelijke Achterhoek. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, varen met de boot, watersporten, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, en van royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark Marina Strandbad. 

Ontdek het woningaanbod

Vraag jouw informatiebrochure aan

Maak jouw afspraak of neem contact op

Droompark Marina Strandbad

Neem een kijkje op het park

Maak jouw virtuele tour over het park

Adresgegevens

Droompark Marina Strandbad

Pipeluurseweg 8
7225 ND Olburgen

Google Maps

TIP: Om de IJsselvallei in het echt te (er)varen, raden wij je aan om via DIEREN het pontje te nemen naar Olburgen. 

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op

Plan jouw afspraak met de accountmanager, meld je aan voor de nieuwsbrief of stel jouw vraag!