Open dagen Droompark Marina Strandbad, voorjaar 2020

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw recreatiewoning aan de IJssel

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Droomparken biedt vele zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen in het voorjaar van 2020. Je ervaart dan vanzelf waarom het hebben van een eigen vakantiewoning echt zo fijn is.

Droompark Marina Strandbad is dankzij haar unieke ligging, direct aan de IJssel, zeer populair onder vakantiegangers en daarmee ook zeer interessant als belegging met een aantrekkelijk rendement.

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Kerst Open dagen Droompark De Zanding
27, 28 & 29 december
  • Bezoek op 27, 28 & 29 december, tussen 11 en 17 uur de Kerst open dagen op Droompark De Zanding. Tijdens de Kerst open dagen kun je vrijblijvend het park en de faciliteiten bekijken. Kom je ook?!

Open dagen op Droompark Marina Strandbad

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis op Droompark Marina Strandbad! 

Kom inspiratie opdoen in het voorjaar van 2020 tussen 11.00 uur en 17.00 uur en neem een kijkje op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee. 

In het voorjaar van 2020 worden er weer open dagen georganiseerd. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?