Home

Open dagen bij Droompark Marina Strandbad: zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni

Ontdek het nieuwste Droompark aan de Ijssel

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Bezoek dit Pinksterweekend de open dagen op Droompark Marina Strandbad van zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om het park, de woningen en de faciliteiten te bekijken. Onze accountmanagers staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige nieuwste Droompark aan de IJssel. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.

Maak alvast kennis met Droompark Marina Strandbad

Graag nemen wij jou mee op een virutele tour over het park en in de woningen zodat jij het park virtueel kan ontdekken en de woningen bekijken. 

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Ontdek Droompark Marina Strandbad
Persoonlijke rondleiding
  • Onze accountmanager, Harry Verbeucken neemt je graag mee op een persoonlijke rondleiding over Droompark Marina Strandbad.

Zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni

Open dagen Droompark Marina Strandbad

Ontdek de nieuwste aanwinst Droompark Marina Strandbad, prachtig gelegen aan de Ijssel met eigen jachthaven

Droompark Marina Strandbad biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de grens van de Achterhoek en de Veluwe. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, aan de Ijssel met eigen jachthaven en midden in de natuur van de landelijke Achterhoek. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, varen met de boot, watersporten, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, tot royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark Marina Strandbad. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Harry Verbeucken, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Droompark Marina Strandbad

Neem een kijkje op het park

Maak jouw virtuele tour over het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Marina Strandbad. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan. Tijdens de open dagen, dit Pinksterweekend van zaterdag 30 mei t/m zondag 1 juni, kun je de woningen zelf komen bekijken. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen van het RIVM.  

Het woningaanbod op Droompark Marina Strandbad is groot en divers. Van leuke comfortabele chalets tot luxe cube-woningen en royale groepsvilla's vanaf 8 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses en natuurlijke Forest Lodges.

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Marina Strandbad. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Bezoek dan de open dagen of vraag de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Harry Verbeucken vertelt je alles over Droompark Marina Strandbad

Ontdek het volledige aanbod en vraag jouw informatiebrochure aan

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het volledige aanbod van Droompark Marina Strandbad en vraag nu jouw informatiebrochure aan of neem contact op met dhr. Harry Verbeucken via 06-469 223 88 of via h.verbeucken@somniumrecreatie.nl 

Bekijk volledig aanbod Informatie aanvragen

 

 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!