Samen tegen Corona

Maandag 23 maart jl. heeft de Nederlandse regering aanvullende maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Een van deze maatregelen is het verbod op bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni. Droomparken volgt de aanwijzingen en regels van de Nederlandse regering strikt op wat betekent dat de open dagen op verschillende Droomparken tot 1 juni niet door zullen gaan.

Virtuele open dagen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Omdat het niet mogelijk is om op een van de Droomparken open dagen te organiseren kun je het park virtueel ontdekken en de woningen te bekijken. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs om het park te bezoeken, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering.  

Open dagen Droompark Marina Strandbad: Paasweekend, 10 t/m 13 april

Omdat je graag investeert in iets moois

Jouw recreatiewoning aan de IJssel

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Droomparken biedt vele zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen in het Paasweekend van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april. Je ervaart dan vanzelf waarom het hebben van een eigen vakantiewoning echt zo fijn is.

Droompark Marina Strandbad is dankzij haar unieke ligging, direct aan de IJssel, zeer populair onder vakantiegangers en daarmee ook zeer interessant als belegging met een aantrekkelijk rendement.

Bekijk hier alvast het aanbod van verhuuraccommodaties of neem een kijkje bij het verkoopaanbod

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Open dagen op Droompark Marina Strandbad

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen in het Paasweekend van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis op Droompark Marina Strandbad! 

Kom inspiratie opdoen in het Paasweekend van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april tussen 11.00 uur en 17.00 uur en neem een kijkje op het park en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee. 

in het Paasweekend van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april worden er weer open dagen georganiseerd. Natuurlijk ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?