Stel je voor dat je op vakantie kunt gaan in de omgeving van de Ijsselvallei, de Veluwe én de Achterhoek, klinkt fantastisch toch? Droompark Marina Strandbad heeft deze ideale ligging en biedt dan ook allerlei mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan het water! 

Vakantiehuis aan het water 

Veel mensen komen aan het water helemaal tot rust. Een vakantiehuis aan het water is dan ook de ideale manier om even bij te komen en op te laden. 

Op droompark Marina Strandbad vind je de mooiste vakantiehuizen aan het water. Bekijk eens het beach house, een ruim strandhuis waar je met 4 personen kunt genieten van het strand. 

Bekijk alle accommodaties en boek direct

Vakantiepark Gelderland

Marina Strandbad is een veelzijdig vakantiepark met faciliteiten en voorzieningen voor jong en oud. Neem een duik in het buitenzwembad of het natuurmeer of ga een eindje varen met een bootje. Marina Strandbad heeft ligplaatsen voor elk type boot, je kan dus met je eigen boot genieten op ons vakantiepark!

Leuk dagje uit Gelderland

Wanneer je er een dagje op uit wilt, heb je op Marina Strandbad genoeg keuze. Zo kan je gaan wandelen op Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Nederlands Openlucht museum bezoeken of met het hele gezin een bezoekje brengen aan Burgers Zoo. 

Bekijk al onze tips

Vakantiehuis aan het water

Boek online een vakantiehuis aan het water

Zoek je nog een vakantiehuis aan het water voor een weekendje weg of wil je in de schoolvakantie een paar dagen genieten met het hele gezin in een sfeervol vakantiehuis? Boek dan een accommodatie op Droompark Marina Strandbad, we heten je graag welkom!

Boek nu