Stel je voor dat je op vakantie kunt gaan in de omgeving van de IJsselvallei, de Veluwe én de Achterhoek, klinkt fantastisch toch? Droompark Marina Strandbad heeft deze ideale ligging en biedt dan ook allerlei mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan het water! 

Vakantiehuis aan het water 

Veel mensen komen aan het water helemaal tot rust. Een vakantiehuis aan het water is dan ook de ideale manier om even bij te komen en op te laden. 

Op droompark Marina Strandbad vind je de mooiste vakantiehuizen aan het water. Bekijk eens het beach house, een ruim strandhuis waar je met 4 personen kunt genieten van het strand. 

Bekijk alle accommodaties en boek direct

Vakantiepark in Gelderland

Marina Strandbad is een veelzijdig vakantiepark met faciliteiten en voorzieningen voor jong en oud. Neem een duik in het buitenzwembad of het natuurmeer of ga een eindje varen met een bootje. Marina Strandbad heeft ligplaatsen voor elk type boot, je kan dus met je eigen boot genieten op ons vakantiepark!

Bezoek de Achterhoek

Ons vakantiepark in de Achterhoek nodigt uit om de Achterhoek te ontdekken. Deze prachtige streek staat bekend om zijn groen. Zeker de landsgrens met Duitsland is een pracht van groen. Waren hier vroeger nog veel officiële grensovergangen, tegenwoordig rijdt je ongemerkt de grens over. 

Leuk dagje uit in Gelderland

Wanneer je er een dagje op uit wilt, heb je op Marina Strandbad genoeg keuze. Zo kan je gaan wandelen op Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Nederlands Openlucht museum bezoeken of met het hele gezin een bezoekje brengen aan Burgers Zoo. 

Bekijk al onze tips

Vakantiehuis aan het water

Ontdek het mooie Zutphen

Als je de IJssel volgt kom je op een gegeven moment uit in Hanzestad Zutphen. Deze mooie, zeer oude stad is als een gezellig kuststadje. Met een mooie IJsselkade en een heel gezellige binnenstad kun je hier een hele leuke dag beleven. De torenstad, zo genoemd vanwege de vele torens die boven de stad uit "torenen", heeft allerlei leuke bezienswaardigheden. Zo is er de Librije (niet verwarren met het restaurant), een van de eerste openbare bibliotheken in Nederland, het Henriëte Polak Museum en zelfs een snoep museum. Wissel de bezoeken af met een drankje op de markt en je hebt een dag om nooit te vergeten.

Wat is er nog meer in Zutphen te doen?

Boek online een vakantiehuis aan het water

Zoek je nog een vakantiehuis aan het water voor een weekendje weg of wil je in de schoolvakantie een paar dagen genieten met het hele gezin in een sfeervol vakantiehuis? Boek dan een accommodatie op Droompark Marina Strandbad, we heten je graag welkom!

Boek nu