Vakantiepark Achterhoek aan de IJssel

Het nieuwste Droompark aan de IJssel, aan de rand van de Gelderse Achterhoek, is Droompark Marina Strandbad. Het vakantiepark Achterhoek ligt op een fantastische plek. Namelijk de grens van de Veluwe, de IJsselvallei en de Achterhoek. Deze gouden combinatie biedt je:

  • Prachtige natuur
  • Ruimte
  • Alle rust
  • Ontspanning
  • Een waar walhalla voor de fanatieke watersporter.

Wordt één met de natuur tijdens prachtige fietstochten door het oerhollandsche landschap. Wandel samen door een bijzondere combinatie van natuur en landschappen en kunst en architectuur in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Kano, waterski of hengeltje werpen? Droompark Marina Strandbad ligt aan de IJssel waar het allemaal mogelijk is. Daarnaast heb je direct toegang tot het Strand en stuwmeer. Compleet omringd door bomen. Natuurlijk is er ook een buitenzwembad. Ideaal, voor jong en oud! Dat is nog eens vakantie!

Maar wat is er nog meer te doen op het park?

Op het park is meer te doen dan watersporten. Het park biedt bijvoorbeeld ook wellness aan. De wellness bestaat uit een mooie sauna en meerdere zonnebanken. En er staan ook hometrainers, dus je kunt jezelf ook op een actieve manier in het zweet werken. 

Speeltuinen voor de kids

Ook de kinderen kunnen zich heel goed vermaken op Droompark Marina Strandbad. Het vakantiepark in de Achterhoek beschikt namelijk over verschillende speeltuinen. In de speeltuinen kunnen kinderen heerlijk klimmen, klauteren, glijden en kliederen in de zandbak. Kortom, ze kunnen zich hier heerlijk uitleven!

Wat is er nog meer op het park?

Ontdek de omgeving

De omgeving van het park heeft verschillende leuke plekken die je zeker moet bezoeken tijdens je vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld de Nederlandse geschiedenis ontdekken in het Openlucht Museum in Arnhem. Of ga naar Harderwijk voor een bezoek aan het Dolfinarium of Walibi Holland! Je hoeft je niet te vervelen tijdens je vakantie.

Wat is er nog meer in de omgeving?

Je kan nu terecht op het ideale Vakantiepark Achterhoek aan de IJssel

Boek nu jouw vakantieplek op DroomPark Marina Strandbad!

 

Vakantiepark Achterhoek met Jachthaven

Vakantiepark Achterhoek met oerhollandsche natuur