Vakantiepark Veluwe

DroomPark Marina Strandbad is vakantiepark Veluwe. Prachtig gelegen op de Veluwe weet je zeker dat je hier een heerlijke vakantie gaat hebben. Want er is ontzettend veel te beleven op en buiten het park.

Te doen op het park

Op het park kun je genieten van alle voorzieningen die je nodig hebt om een goede vakantie te hebben. Zo is er bijvoorbeeld een mooi buitenbad, waar heerlijk afgekoled kan worden. Of wat dacht je van de jachthaven, die de mogelijkheid geeft om te varen, bootjes te kijken, of je eigen boot aan te meren. Ideaal als je met de boot op vakanite gaat!

Horeca op het park

Je vakantie op vakantiepark Veluwe wordt pas echt genieten als je heerlijk uit eten kunt gaan. We zijn dan ook erg blij met Sophia's Italian. Dit Italiaanse restaurant staat garant voor een avondje heerlijk Italiaans eten. Zo verandert DroomPark Marina Strandbad een beetje in het Venetië van Nederland. Als dat niet genieten wordt?!

Over de Veluwe

Als je op vakantie op het vakantiepark Veluwe bent, dan moet je natuurlijk de Veluwe over. En dat kan hartstikke goed vanaf het park. Zo kun je heerlijk wandelen over het Nationale park. Maar ook met de fiets is het genieten op de Veluwe. Voor je het weet ben je een hele dag aan het fietsen. Maar naast wandelen en fietsen hebben de Veluwe nog veel meer te bieden.

Kröller-Müller museum

Het Krüller-Müller museum is een ontzettend bekend museum op de Veluwe. Het museum heeft een grote collectie, bestaande uit grootmeesters als Van Gogh en Mondriaan. Kortom, een bezoekje aan het museum mag niet ontbreken tijdens je vakantie op de Veluwe.

 

Nederlands Openlucht Museum

Nog een museum, en net zo leuk als de vorige. Het Nederlands Openlucht Museum neemt de bezoeker mee op een reis door oud Holland. Van ouderwetse fietsen, tot ouderwets de was doen; het komt allemaal aan bod. Het museum geeft een prachtig beeld van hoe het bvroeger ging.

Boek nu je vakantiepark Veluwe

Een vakantiepark Veluwe is dus ontzettend leuk! Boek daarom nu een plekje op DroomPark Marina Strandbad, en voorkom dat je al dit leuks moet missen. Bekijk nu ons aanbod of boek direct onder aan deze pagina.