home

Jouw recreatiewoning aan de IJssel

Omdat je graag investeert in iets moois

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Droomparken biedt vele zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze kijkdagen. Je ervaart dan vanzelf waarom het hebben van een eigen vakantiewoning echt zo fijn is.

Droompark Marina Strandbad is dankzij haar unieke ligging, direct aan de IJssel, zeer populair onder vakantiegangers en daarmee ook zeer interessant als belegging met een aantrekkelijk rendement.

Vind jouw droomhuis

Soort woning
Bekijk
Cosy Unique Plus
€ 99.500,- exclusief BTW
Kavel: € 75.000,- k.k. of € 6.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • De nieuwe Cosy Unique Plus is een bijzonder geschikt chalettype voor verhuurdoeleinden.
Meer informatie
Bekijk
Strandhuis
Beach House Plus
€ 124.500,- exclusief BTW
Kavel: € 75.000,- Prijs vanaf of € 6.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Een permanent vakantie gevoel... Dat krijg je in deze Beach House!
Meer informatie
Bekijk
Solide bouw, stoere presentatie
Cube la Mer Premium Plus
€ 139.500,- exclusief BTW
Kavel: € 85.000,- Prijs vanaf of € 6.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
Meer informatie
Bekijk
Cosy Royal
€ 159.000,- exclusief BTW
Kavel: € 85.000,- k.k. of € 6.800,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • De Cosy Royal is een luxe 4-persoons chalet met alle aandacht voor duurzaamheid.
Meer informatie
Bekijk
Luxe, elegante en stijlvolle woning
Cube Maximaal Premium Plus
€ 184.500,- exclusief BTW
Kavel: € 85.000,- Prijs vanaf of € 6.800,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
Meer informatie
Bekijk
Recreatiewoning met strakke vormen en ruime opzet
L-Cube Premium
€ 199.500,- exclusief BTW
Kavel: € 100.000,- Prijs vanaf of € 8.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
Meer informatie
Bekijk
De hoogste gradatie van luxe en beleving
Cube Magnifique
€ 279.500,- exclusief BTW
Kavel: € 250.000,- Prijs vanaf of € 20.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 8
 • Unieke vakantiewoning die wij met recht de grootste van Nederland durven te noemen
Meer informatie
Bekijk
Drijvende vakantiewoning gelegen in de haven
Waterlodge
€ 300.000,- exclusief BTW
Kavel: € 8.000,- huur p.j. ligplaats
 • Aantal personen: 6
 • Een robuust uiterlijk dat tegelijkertijd door de grote raampartijen en het ruime terras een open karakter heeft. Luxe waterlodge van alle gemakken voorzien.
Meer informatie

Rendement uit je vakantiewoning

Recreatiewoningen zijn populaire, solide en veilige objecten om in te investeren. Je ziet de staat van jouw woning, je kunt het bekijken en verbeteren; je weet wat er gebeurt met jouw investering. Een prettig gevoel. Zeker als je daarbij ook nog eens een tastbaar en veilig rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte periode snel oplopen door een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten.

Solide verhuurorganisatie

Op de locaties van Droomparken wordt gewerkt met een professioneel en branche bekend verhuursysteem. Droomparken is een sterk groeiende organisatie in de markt en heeft inmiddels een grote naamsbekendheid verworven. Op alle Droomparken vind je de maximale gedrevenheid die nodig is om een uitstekend resultaat te behalen. Beleggen in een recreatiewoning heeft inmiddels bewezen veiliger en solider te zijn dan beleggen in aandelen en banksparen. Afhankelijk van het object van jouw keuze en de inbreng van eigen geld kan jouw rendement al snel oplopen.

Vraag en aanbod, profiteer ervan

Daarnaast ervaar je op langere termijn ook een waardevermeerdering van jouw woning. De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser worden. Je hoeft niet langer te wachten op toekomstige ontwikkelingen, want Droomparken heeft diverse unieke en bijzondere locaties tot haar beschikking. Droompark Bad Hoophuizen behoort zeker tot die categorie. Daarnaast verzorgen wij de gehele verhuur voor je en hoef je verder niets te doen dan te genieten van jouw opbrengsten!

Somnium Recreatie

De verkoop van de woningen wordt geheel verzorgd door de verkooporganisatie Somnium Recreatie. Somnium Recreatie heeft zich expliciet gespecialiseerd in het investeren en beleggen in recreatiewoningen en kan je daarmee van alle financiële en fiscale informatie omtrent jouw investering voorzien. Meer informatie kun je ook vinden op: www.somniumrecreatie.nl

Een slimme investering

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject. In een klein en aantrekkelijk land als het onze is het een stuk vastgoed dat alleen maar schaarser zal worden. En, de marktwerking is nu eenmaal: hoe schaarser, hoe waardevoller! Een slimme investering, dus.

Direct rendement

Wanneer je een recreatiewoning als belegging aanschaft, dan hoef je niet zoals bij andere beleggingsvormen een poos te wachten op waardevermeerdering en rendement. Je kunt meteen incasseren. In geval van nieuwbouw kan je bij jouw eerstvolgende belastingaangifte 21% BTW terugvorderen. Dit geldt ook voor het interieur en de inventaris. De opbrengsten uit verhuur van jouw recreatiewoning zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting.

Alle vrijheid

Je hebt uiteraard alle vrijheid om voor een beleggingsvorm te kiezen waarbij je alleen verhuurt of eentje waarbij je ook zelf op de door jou gekozen momenten geniet van je mooie bezit. Je hoeft je ook niet te bekommeren om het verhuren van je recreatiewoning. Droomparken verzorgt dit volledig voor je. Ook dat maakt deze investering tot een interessante en relaxte beleggingsvorm.

Logeer en probeer

Heb je interesse in de aankoop van jouw eigen vakantiewoning Droompark Bad Hoophuizen? Dan nodigen wij je van harte uit om te 'logeren en proberen'. Wij hebben een leuk 'logeer en probeer'-arrangement voor jou samengesteld. Zo kun je alvast een weekendje sfeer proeven op een Droompark. Ontdek zelf welke eisen en wensen jij stelt aan jouw vakantiewoning. Je zult zien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij adviseren wij jou graag persoonlijk! 

Jouw accountmanager

Wil je graag gebruik maken van het logeer en probeer arrangement omdat je interesse hebt in het aankopen van een eigen vakantiewoning? Neem dan contact op met de aankoopadviseur op Droompark Marina Strandbad. Dit kan via het contactformulier of neem direct op contact via onderstaande contactgegevens.

Harry Verbeucken 
Telefoon: +31 (0)6 46 92 23 88 
E-mail: h.verbeucken@somniumrecreatie.nl